Головна Новини Світ Німеччина Дружина німецького ексканцлера зізналася, що молилася під час його зустрічі з Путіним
commentss НОВИНИ Всі новини

Дружина німецького ексканцлера зізналася, що молилася під час його зустрічі з Путіним

Со-Йон Шредер-Кім вела протокол переговорів з представником України Рустемом Умеровим у Стамбулі.

4 квітня 2024, 22:55
Поділіться публікацією:

Дружина  екс-канцлера Німеччини Герхарда Шредера, що в березні 2022 року  побував в Москві,  щоб зустрітись з  російським президентом Путіним, повідомила, про що молилась, коли залишилась на одинці в номері готелю.

Дружина німецького ексканцлера зізналася, що молилася під час його зустрічі з Путіним

Со-Йон Шредер-Кім з чоловіком (фото з відкритих джерел)

Про це йшлось в документальній  стрічці, яку  показали німецькі телеканали ARD та NDR напередодні 80-річного ювілею ексканцлера,  інформує  видання Bild.

В фільмі оприлюднено епізод, коли представники  української  влади звернулись до Герхарда Шредера, щоб він виступив переговорником з російським президентом  Володимиром Путіним, який  почав збройне  вторгнення проти України.  

9 березня 2022 року Шредер зі своєю дружиною Со-Йон Шредер-Кім на бізнес-джеті вилетіли до Стамбула, де мав зустріч з  представником України  Рустемом Умеровим. Той озвучив йому умови, на які  погоджувався Київ. Со-Йон Шредер-Кім вела протокол тих перемовин.

Після цього подружжя полетіло до Москви. Пара  не координувала свої дії  з німецькою владою. Напередодні  зустрічі з Путіним Шредер здав тест на коронавірус, а його дружина залишилась в готелі.

“Я була одна в номері готелю “Балчуг Кемпінскі” в  Москві. А мій чоловік пішов на розмову з Путіним. Це був момент, коли можна було сподіватися, що настане мир. А мій власний чоловік пішов говорити тет-а-тет. Я християнка, тому мені довелося звернутись до Бога”, — згадала події  того  дня дружина Шредера.

Проте ці перемовини тоді так і не змогли зупинити війну РФ проти України. 

 Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що у Німеччині звернулися до друга Путіна Шредера із закликом. Міністр охорони здоров'я Німеччини, член Соціал-демократичної партії (СДПН) Карл Лаутербах закликав екс-канцлера Герхарда Шредера залишити партію через близькість до лідера РФ Володимира Путіна. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини