Головна Новини Світ Німеччина Є чіткий план: Блінкен зробив нову заяву про допомогу Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

Є чіткий план: Блінкен зробив нову заяву про допомогу Україні

Ентоні Блінкен наголосив, що США не відступлять від свого рішення продовжувати надавати допомогу Україні

8 листопада 2023, 10:20
Поділіться публікацією:

Держсекретар США Ентоні Блінкен наголосив на важливості продовження підтримки України після заклику до Конгресу затвердити бюджетну допомогу Києву на суму 11,8 мільярда доларів. Як повідомляє портал "Коментарі", про це Блінкен написав у себе в Twitter (X), зробивши репост заяви міністра фінансів США Джанет Йеллен.

Є чіткий план: Блінкен зробив нову заяву про допомогу Україні

США. Фото: з відкритих джерел

Глава Держдепу зазначив, що тільки від Росії залежить, як скоро закінчиться війна в Україні. Все, що потрібно зробити Кремлю – це дати команду про виведення своїх військ з української території та припинити запеклі атаки.

"Поки вона цього не зробила, Сполучені Штати мають чіткий план дій: допомогти Україні захистити себе, підтримати український народ, а також притягнути РФ до відповідальності", — зазначив Блінкен.

Читайте також на порталі "Коментарі" — президент України Володимир Зеленський в інтерв'ю NBC News розповів, чому контрнаступ ЗСУ проходить набагато повільніше, ніж хотілося б (нестача ППО та авіації, як наслідок – російський контроль за небом). Він звернувся до партнерів із закликом допомогти нам у цій компоненті, особливо взимку. Також президент наголосив, що РФ відіграє деструктивну роль і в конфлікті на Близькому Сході (спонсуючи ХАМАС). Він закликав союзників продовжувати підтримку Ізраїлю та Україні, наголосивши, що якщо Росія переможе, вона нападе на країни НАТО, ціна для яких тоді буде набагато вищою. Як оцінюєте такі меседжі українського лідера? Сприймає чи ні їхній Захід? Як ситуація із підтримкою нашої країни може розвиватися далі? Портал "Коментарі" із цими питаннями звернувся до експертів.

Також видання "Коментарі" повідомляло – про що говорять заяви, які долинають із США: чи є ризик для України залишитися без допомоги.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини