Головна Новини Світ Німеччина Екс-канцлер Німеччини після візиту до Москви знову виступає за запуск «Північного потоку-2»
commentss НОВИНИ Всі новини

Екс-канцлер Німеччини після візиту до Москви знову виступає за запуск «Північного потоку-2»

Шредер вимагає від уряду Німеччини вирішити питання щодо дефіциту газу

3 серпня 2022, 10:00
Поділіться публікацією:

Для колишнього канцлера Німеччини Герхарда Шредера виявилася дуже корисною поїздка до столиці Росії. Після повернення з Москви Шредер раптом вирішив уявити нинішньому уряду Німеччину вихід із енергетичної кризи, яка виникла в Європі. Екс-канцлер запропонував запустити "Північний потік-2". Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на слова Шредера в інтерв'ю німецькому виданню "Stern".

Екс-канцлер Німеччини після візиту до Москви знову виступає за запуск «Північного потоку-2»

Північний потік-2. Фото з відкритих джерел

Герхард Шредер вважає, що рішення, як покінчити з дефіцитом газу на поверхні, і Берлін знає, як треба діяти. Потрібне політичне рішення про те, щоб надати згоду на запуск роботи "Північного потоку-2". Газопровід повністю добудований та готовий до повної експлуатації.

Колишній канцлер Німеччини вважає, що, запустивши "Північний потік-1" та "Північний потік-2", у Європи одразу налагодяться справи, адже проблеми з постачанням "блакитного палива" відпадуть самі собою.

Варто зазначити, що ЗМІ ще раніше повідомляли про візит Шредера до Москви, журналісти навіть побачили, що він був неподалік головного офісу "Роснефти" у столиці РФ. На це Шредер заперечив, що він поїхав до Москви не для того, щоб вирішувати ділові питання, а на відпочинок. У ЗМІ тоді припустили, що поїздка Шредера пов'язана з постачанням газу до Німеччини.

Читайте також на порталі "Коментарі" — у Кремлі відреагували на пропозицію Джо Байдена про переговори.

Також видання "Коментарі" повідомляло – президент України Володимир Зеленський звернувся до НАТО з проханням, пов'язаним із підготовкою контрнаступу. Президент просить не затягувати із виконанням обіцяного від країн НАТО.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини