Головна Новини Світ Німеччина Група нацистів в Німеччині намагалася "повернути" Гітлера
commentss НОВИНИ Всі новини

Група нацистів в Німеччині намагалася "повернути" Гітлера

Поліція виявила свастику, мачете і ножі під час обшуків

1 грудня 2020, 12:29
Поділіться публікацією:

Поліція виявила арбалет, мачете, ножі й нацистську символіку під час ранкових рейдів у вівторок після заборони ультраправого екстремістського угрупування під назвою "Бригада 44 вовків", яка, за словами уряду, хоче створити нацистську державу. Про це пише Reuters.

Група нацистів в Німеччині намагалася "повернути" Гітлера

Під час обшуків будинків 11 членів угруповання в землях Гессен, Мекленбург-Передня і Північний Рейн-Вестфалія знайшли нацистську символіку, йдеться в заяві міністерства внутрішніх справ.

"У нашій країні немає місця групі, яка сіє ненависть і пропагує відновлення нацистської держави", — сказав міністр внутрішніх справ Хорст Зеехофер.

Члени "Бригади вовків" відкрито клянуться у вірності нацистському лідерові Адольфу Гітлеру і прагнуть покласти край демократичній державі, одночасно пропагуючи расизм і антисемітизм, заявило міністерство. Уряд також заборонив символіку групи, таку як череп з двома гранатами з номером 44.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що українці можуть поїхати до Франції на Новий рік за заниженою ціною. Найбільша авіакомпанія країни потроїть кількість рейсів з 15 грудня.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://www.reuters.com/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини