Головна Новини Світ Німеччина Колишній німецький канцлер пішов на вечірку 9 травня у посольство Росії (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Колишній німецький канцлер пішов на вечірку 9 травня у посольство Росії (ФОТО)

Колишній канцлер Німеччини Герхард Шредер знову потрапив у скандал

11 травня 2023, 16:46
Поділіться публікацією:

Колишній канцлер Німеччини Герхард Шредер разом з дружиною відвідав вечірку  на 9 травня у посольстві РФ. Про це повідомляє  Bild.

 Колишній німецький канцлер пішов на вечірку 9 травня у посольство Росії (ФОТО)

Герхард Шредер (фото з відкритих джерел)

У повідомленні йдеться, що Шредер та його дружина відвідали прийом у посольстві Росії у Берліні, що був присвячений "Дню перемоги". Окрім цього, на кремлівську вечірку прийшли колишній генеральний секретар Соціалістичної єдиної партії Німеччини (за часів НДР) Егон Кренц, лідери правої партії "Альтернатива для Німеччини" та лівої партії "Лінке". Усі вони підтримують зняття санкцій з Росії.

Варто зазначити, що інші представники політичного та дипломатичного кола проігнорували російську вечірку на знак протесту проти російського вторгнення в Україну.

 Колишній німецький канцлер пішов на вечірку 9 травня у посольство Росії (ФОТО) - фото 2

Таку поведінку Шредера розкритикували у Німеччині та заявили, що поки колишній канцлер розважався з російськими дипломатами, в Україні гинули люди.

 Відомо, що Герхард Шредер був канцлером Німеччини з 1998 по 2005 роки. Він підтримував дружні стосунки з Росією та виступав за будівництво газопроводу "Північний потік".

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що у Німеччині вирішили масово виставляти російських дипломатів з країни. Натомість Кремль вже погрожує дзеркальною відповіддю. У повідомленні йдеться, що Росія погрожує відповість на рішення Німеччини, назвавши рішення Берліна "ворожим". Відтак, РФ планує "суттєво обмежити максимальну кількість працівників німецьких дипломатичних представництв". Окрім цього, Росія звинуватила Німеччину в тому, що вона нібито "афішувала нову висилку дипломатів". А ще — що країна руйнує увесь масив російсько-німецьких відносин, включно з їхнім дипломатичним виміром.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини