Головна Новини Світ Німеччина Російських дипломатів вигнала з країни Німеччина: Росія погрожує відповісти
commentss НОВИНИ Всі новини

Російських дипломатів вигнала з країни Німеччина: Росія погрожує відповісти

Німеччина прийняла рішення про масове випровадження російських дипломатів з країни

22 квітня 2023, 18:21
Поділіться публікацією:

У Німеччині вирішили масово виставляти російських дипломатів з країни. Натомість Кремль вже погрожує дзеркальною відповіддю. Про це повідомляє російське видання TACC.

Російських дипломатів вигнала з країни  Німеччина: Росія погрожує відповісти

Німеччина вигнала з країни російських дипломатів (фото з відкритих джерел)

"ФРН ухвалила рішення про чергове масове вислання співробітників російських дипломатичних представництв у Німеччині. Рішуче засуджуємо ці дії Берліна, який продовжує демонстративно руйнувати весь масив російсько-німецьких відносин, включно з їхнім дипломатичним виміром", — зазначили в МЗС Росії.

 У повідомленні йдеться, що Росія дзеркально відповість на рішення Німеччини, назвавши рішення Берліна "ворожим". Відтак, РФ планує "суттєво обмежити максимальну кількість працівників німецьких дипломатичних представництв".

Окрім цього, Росія звинуватила Німеччину в тому, що вона нібито "афішувала нову висилку дипломатів".

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що у Німеччині висловилися щодо операції ЗСУ на території РФ. Міністр оборони Німеччини Борис Пісторіус вважає "цілком нормальними" певні операції ЗСУ на території Росії. Вони можуть бути потрібні для захисту від агресії. А як приклад чиновник навів блокування шляхів постачання. Такою думкою Пісторіус поділився в ефірі на телеканалі ZDF. На думку глави Міноборони Німеччини, "цілком нормально", що в такій війні "атакований також переміщається на ворожу територію, наприклад, для блокування шляхів постачання".

 Окремо Міністр оборони Німеччини висловився про забезпечення армії окупантів. Офіційний Берлін поінформований, що Росія відправляє на фронт розконсервовану техніку старих зразків, яка іноді перебуває у "плачевному стані". Сюди належать і давні танки 50-х, 60-х років минулого століття.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини