Головна Новини Світ Німеччина Меркель на чолі Північного потоку-2 чи Роснєфті: посол оцінив таку перспективу
commentss НОВИНИ Всі новини

Меркель на чолі Північного потоку-2 чи Роснєфті: посол оцінив таку перспективу

Посол України в Німеччині Андрій Мельник унеможливив те, що колишній канцлер Ангела Меркель може піти працювати на російські державні структури або російський бізнес

5 січня 2022, 12:35
Поділіться публікацією:

Колишній канцлер Німеччини Ангела Меркель не піде Шредером і не очолить "Північний потік-2" або "Роснєфть". Як повідомляє портал "Коментарі", таку думку в інтерв'ю видання "Європейська правда" висловив посол України в Німеччині Андрій Мельник.

Меркель на чолі Північного потоку-2 чи Роснєфті: посол оцінив таку перспективу

Ангела Меркель. Фото: liga.net

Сумна практика, коли колишні канцлери, залишивши свою посаду, починають працювати в російських бізнес-структурах, не буде продовжена. Навіть через деякий час ми не побачимо Ангелу Меркель на керівних посадах у російських державних структурах чи російському бізнесі. Незважаючи на досить непогані відносини Меркель та верхівки Кремля, це виключено. У цьому переконаний Андрій Мельник.

Посол розповів, що за останні 7 років він побував на десятках зустрічей, у яких брала участь Ангела Меркель та представники України. Головне спостереження із цих зустрічей, зазначив Мельник, полягає у тому, що Меркель – це той політик, який має свою позицію. Вона має "моральний хребет та внутрішні ціннісні орієнтири".

На думку Андрія Мельника, Меркель не повертатиметься в економічну сферу і тим більше вона ніде не фігуруватиме в російському бізнесі, який тісно переплетений із Німеччиною. Така ймовірність дорівнює нулю відсотком.

Дипломат також зазначив, що люди з найближчого оточення Меркель також підтверджують, що другого пришестя Ангели Меркель у політику також не відбудеться.

Читайте також на порталі "Коментарі" – посол України в Німеччині Андрій Мельник розповів, чого найбільше остерігаються у Берліні, коли заходить мова про членство України в НАТО.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини