Головна Новини Світ Німеччина Меркель розповіла, як треба ставитись до ядерних погроз Путіна
commentss НОВИНИ Всі новини

Меркель розповіла, як треба ставитись до ядерних погроз Путіна

Ангела Меркель вважає, що Путін справді може застосувати ядерну зброю

29 вересня 2022, 09:40 comments2034
Поділіться публікацією:

Екс-канцлер Німеччини Ангела Меркель, яка багато років була на посаді глави німецького уряду і мала серію зустрічей з президентом Росії Володимиром Путіним, порадила всім серйозно поставитися до її попередження застосувати ядерну зброю в Україні. Як повідомляє видання "Коментарі", про це повідомляє "Tagesspiegel".

Меркель розповіла, як треба ставитись до ядерних погроз Путіна

Ангела Меркель Фото: із відкритих джерел

"Ви повинні серйозно ставитись до його (Путіна – Ред.) слів", — сказала Меркель.

На думку колишнього канцлера ФРН, не варто ставитись до сказаного Путіним, як до блефу. До його попередження потрібно поставитися серйозно, тому що, роблячи такі попередження, Путін виявляє не ознаку слабкості чи умиротворення, а ознаку політичної кмітливості.

Варто зазначити, що 21 вересня Путін оголосив у Росії часткову мобілізацію і цього ж дня він заявив, що його слова щодо застосування ядерної зброї – це не блеф. Після цього Путін одразу ж спробував виправдатися, заявивши, що на такі слова та на такі погрози нібито його змушує Захід, який перший погрожував Росії. Західні країни відразу ж засудили ядерні погрози Путіна, назвавши слова російського президента небезпечною ескалацією та брязкотінням зброєю.

Читайте також на порталі "Коментарі" — невдовзі на Росію чекає ще одна велика поразка в Україні: американські аналітики ISW розповіли деталі.                                               

Також видання "Коментарі" повідомляло – у Росії мобілізація продовжує розхитувати суспільство. Експерти в ексклюзивному інтерв'ю розповіли, чи є загроза для путінського режиму – чого це може призвести.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Анатолий Петрович

30 вересня 2022, 06:29

Это не первая и не последняя цивилизация на Земле,все вполне может случится.

Васисуалий

29 вересня 2022, 11:40

вытащили нафталин погавкать. кому интересно мнение этой бабки?

Ігор

29 вересня 2022, 10:10

Чомусь всі чекають чогось попереджувального, спершу. Дурня. Путін не наша божевільна Кончіта Вуст. Попередженням стали Північні потоки. Він показав, що в нього немає меж. Далі буде окрім Київа, Львова та Тернополя. Де? Та навіть він і російські посольства підірве десь. Та і наша ППО не знає та підірве - буде ще одне солнце.


Новини