Головна Новини Світ Німеччина Меркель вимагає у Путіна пояснити ситуацію по Навальному
commentss НОВИНИ Всі новини

Меркель вимагає у Путіна пояснити ситуацію по Навальному

Ангела Меркель вважає, що Росія зобов'язана пролити світло на резонансний інцидент

16 вересня 2020, 19:41
Поділіться публікацією:

Федеральний канцлер Німеччини Ангела Меркель висловила радикальну позицію щодо отруєння російського опозиціонера Олексія Навального військовим отрутою "Новачок" і зажадала у Володимира Путіна провести об'єктивне розслідування на федеральному рівні. Про це повідомляє видання Deutche Welle , посилаючись на офіційного представника німецького уряду Ульріке Діммер.

Меркель вимагає у Путіна пояснити ситуацію по Навальному

Згідно з повідомленням, канцлер Німеччини поки що не обговорювала з президентом Росії обставини по Навальному, хоча вважає це вкрай важливим питанням, від якого залежать подальші міжнародні відносини Москви із Заходом.

"Володимир Путін повинен зробити офіційну заяву з цього жахливого інциденту, адже лікарі клініки "Шаріте" стверджують, що російський політик Олексій Навальний перебував під реальною загрозою, а отримані результати аналізів показали надзвичайно небезпечна речовина ", — зазначила Меркель.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що український президент Володимир Зеленський вперше зробив заяву щодо ситуації з Олексієм Навальним , зазначивши, що це було класичне замах на самого яскравого опозиціонера Росії.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини