Головна Новини Світ Німеччина Меркель за діалог з Росією, хоча й не заперечує, що Європа окупацією в Україні шокована
commentss НОВИНИ Всі новини

Меркель за діалог з Росією, хоча й не заперечує, що Європа окупацією в Україні шокована

Канцлер ФРН назвала відносини з Росією особливими

5 листопада 2021, 18:28
Поділіться публікацією:

Канцлер ФРН Ангела Меркель заявила, що відносини Берліна та Москви завжди були на особливому рівні, тому діалог між двома країнами має продовжуватися та бути збереженим. Про це повідомляє видання "Коментарі", з посиланням на виступ канцлера ФРН на врученні медалі Вальтера Ратенау.

Меркель за діалог з Росією, хоча й не заперечує, що Європа окупацією в Україні шокована

Ангела Меркель Фото: із відкритих джерел

"Нам потрібно залишатися в діалозі з Росією… Відносини Німеччини та Росії завжди були особливими", — наголосила Меркель.

Канцлер Німеччини також розповіла, що Париж та Берлін не припиняють працювати в Нормандському форматі, щоб добитися від усіх сторін конфлікту втілення у реальність Мінських угод. При цьому Меркель зазначила, що окупація частини української території стала справжнім шоком для об'єднаної Європи, але це не може бути причиною, щоб заморожувати відносини з Росією та припиняти з нею діалог. Комунікація з Росією, за словами Меркель, є дуже важливою.

Нагадаємо, нещодавно Ангела Меркель виступила з пропозицією запросити Путіна на саміт ЄС. Також канцлер ФРН неодноразово раніше виступала за те, щоб підтримувати діалог із Росією та відновити економічні зв'язки, чого так хоче бізнес.

Читайте також на порталі "Коментарі" — посол України в Німеччині Андрій Мельник вважає, що "Північний потік-2" залишається ножем у спину Україні та підриває ті довіри, які вибудовувалися довгі роки між двома країнами. Тепер на їх відновлення знадобляться десятиліття.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло про високу нагороду, яку отримала Меркель у Франції. Орден Почесного легіону вручив президент Франції Еммануель Макрон.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

коля

5 листопада 2021, 22:24

а ещё есть народы севера, народы сибири, народ владивостока, народы кавказа, народы урала...а русьськие где ?....в пи....де.

коля

5 листопада 2021, 22:20

ню - ню

Олег Н.

5 листопада 2021, 20:33

Народы Крыма и Донбасса никаких земель не оккупировали. Они живут на своей земле. И изгонят украинских оккупантов с Донбасса. Вас, свидомые, русские люди - крымчане и дончане, послали очень далеко и навсегда. Понимаю, обидно. Таки поскачите, полегчает. Главное, перед скачками не переедайте.


Новини