Головна Новини Світ Німеччина Міністра оборони Німеччини просять надати Україні танки та інше озброєння
commentss НОВИНИ Всі новини

Міністра оборони Німеччини просять надати Україні танки та інше озброєння

До міністра оборони Німеччини надійшло прохання надати Україні озброєння

5 квітня 2022, 20:46
Поділіться публікацією:

Депутат Європарламенту від Німеччини Міхаель Галер звернувся з листом до міністра оборони Німеччини Крістін Ламбрехт, у якому висловив прохання надати Україні танки "Магда", попередньо замінивши їх на нові. Окрім цього, європарламентар запропонував розглянути можливість постачання Україні систем ППО "С-400" та систем протиракетної оборони. Як повідомляють "Коментарі" таку заяву євродепутат зробив в інтерв'ю Guildhall.

Міністра оборони Німеччини просять надати Україні танки та інше озброєння

Міхаель Галер - фото з відкритих джерел

"Я надіслав листа міністру оборони Німеччини, запропонувавши передати німецькі танки "Магда" в тій кількості, в якій наш оборонний потенціал і промисловість дозволяють, можливо, 50, ми побачимо. Важливий аспект, щоб ми могли отримати заміну від нашого ВПК, після передачі Україні зараз це питання вирішується, віддати "Магди" і отримати нові від виробництв", — повідомив депутат Європарламенту від Німеччини Міхаель Галер.

Міхаель Галер наголосив, що Україні сьогодні необхідно постачати все, про що вона попросить.

"Я хотів би, щоб ми розглянули питання постачання С-400, ППО, ПРО та інших типів озброєнь, які потрібні Україні. Я сподіваюся, що триста мільйонів військової допомоги від США невдовзі надійдуть Україні. Потрібно діяти, адже ми бачимо, що росіяни ні перед чим не зупиняються", — додав депутат.

Як повідомляли раніше "Коментарі", українці вже не так сильно хочуть у НАТО: показник упав до довоєнного рівня. Українці розчаровані пасивністю НАТО та неготовністю допомогти з обороною країни у війні проти Росії.

Читайте на порталі "Коментарі": ЄС запроваджує п'ятий пакет санкції проти РФ у відповідь на звірства у Бучі: що тепер під забороною.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини