Головна Новини Світ Німеччина На карнавалі у Німеччині висміяли російського патріарха Кирила (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

На карнавалі у Німеччині висміяли російського патріарха Кирила (ФОТО)

У Німеччині відбувається карнавал на якому показали платформу з президентом Росії Володимиром Путіним та патріархом Кирилом.

12 лютого 2024, 16:53
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

11 листопада у Німеччині відкрився новий карнавальний сезон, який дивує завдяки платформам з фігурками від місцевих дизайнерів та скульпторів, що намагаються привернути увагу до світових проблем. Один з таких візків був присвячений Володимиру Путіну та російському патріарху Кирилу. 

На карнавалі у Німеччині висміяли російського патріарха Кирила (ФОТО)

У Німеччині висміяли Путіна та патріарха Кирила. Фото з відкритих джерел

12 лютого у Німеччині відзначають "рожевий понеділок", який вважається одним з найгучніших днів під час карнавального сезону. У центральній ході взяли участь близько 8 тис. осіб, зокрема 30 духових оркестрів та 110 тематичних платформ. 

Особливу увагу привернула платформа місцевого скульптора Жака Тіллі, який представив несподівану сцену між президентом Росії Володимиром Путіним та патріархом Кирилом. На платформі також напис англійською "З Росії з любов'ю", а слово Love зафарбоване у традиційні кольори ЛГБТ-спільнот.

Німецький митець Жак Тіллі не вперше привертає увагу своїми скульптурами на фестивалі. Минулого року скульптор зобразив Володимира Путіна у ванній з кров'ю, натякаючи на жорстоку агресію президента Росії щодо України.

На карнавалі у Німеччині висміяли російського патріарха Кирила (ФОТО) - фото 2

Крім Путіна та патріарха Кирила були платформи з канцлером Німеччини Олафом Шольцом, який має порожню голову, а також Адольфом Гітлером, що ховається під маскою та сцена у якій терорист ХАМАС штовхає палестинську родину під дуло ізраїльського танка.

На карнавалі у Німеччині висміяли російського патріарха Кирила (ФОТО) - фото 3

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Шольц вирушив з візитом до США та знайшов свого двійника серед американських сенаторів.

Також "Коментарі" писали, що ще одна країна заборонила в'їзд для патріарха Кирила.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини