Головна Новини Світ Німеччина Напередодні саміту G7 Шольц передав жорстке «привіт» Путіну
commentss НОВИНИ Всі новини

Напередодні саміту G7 Шольц передав жорстке «привіт» Путіну

Олаф Шольц надіслав попередження Путіну

26 червня 2022, 14:05
Поділіться публікацією:

Непорушне згуртованість – це чіткий сигнал президенту РФ Володимиру Путіну. Захід залишається єдиним. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на Twitter канцлера Німеччини Олафа Шольца.

Напередодні саміту G7 Шольц передав жорстке «привіт» Путіну

Олаф Шольц та Джо Байден. Фото: Твіттер Олафа Шольца

Канцлер Німеччини зазначив, що президент Росії Володимир Путін має отримати чітке послання від політичних еліт Заходу про те, що вони залишаються єдиними і про те, що вони залишаються разом.

"Це наше чітке послання до президента Путіна. Вітаю із прибуттям на саміт G7 президента США Джо Байдена", — написав Шольц, підкріпивши свою посаду фото з президентом США Джо Байденом, який вже також прибув до Німеччини на саміт.

Зазначимо, сьогодні у баварському замку в Баварії стартує триденний саміт "Великої сімки". Ключовими темами обговорення світових лідерів має стати ситуація в Україні, а також зростання цін на енергоносії та продовольство. Також окремо обговорюватиметься ситуація з кліматом у світі, а також вплив Китаю на процеси у світі.                                                                              

Раніше в ексклюзивному інтерв'ю нашому виданню експерти розповіли про головні питання, які обговорюватимуться на саміті "Великої сімки", розібравши, що зміниться для світу, України та РФ за підсумками саміту та які очікування в українського суспільства.

Читайте також на порталі "Коментарі" – у Києві зранку пролунали вибухи – над столицею чорний дим: стали відомі подробиці. Пізніше рятувальники показали кадри, як доводиться діставати людей з-під завалів після ракетної атаки Росії.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини