Головна Новини Світ Німеччина Навальний розповів, у скільки обійшлося повернення до життя в клініці "Шаріте"
commentss НОВИНИ Всі новини

Навальний розповів, у скільки обійшлося повернення до життя в клініці "Шаріте"

Особові рахунки російського опозиціонера заморожені, а майно в РФ - під арештом

15 жовтня 2020, 09:40 comments1158
Поділіться публікацією:

Олексій Навальний, отруєний 20 серпня в аеропорту "Томська" хімічною зброєю "Новачок", розповів, скільки коштувало його лікування в німецькій клініці "Шаріте" і хто його оплатив. Про це російський опозиціонер написав на своїй сторінці в Instagram.

Навальний розповів, у скільки обійшлося повернення до життя в клініці "Шаріте"

За словами Навального, вихід з коми та лікування обійшлося в 49 тисяч євро. Ці гроші надали три росіянина: підприємець Євген Чичваркін, економіст Сергій Алексашенко та айтішник Роман Іванов.

"Літак коштував 79 тисяч євро, оплатив його підприємець Борис Зимін, — розповідає Навальний. - Фінанси та джерела доходів політика повинні бути відкриті. Я завжди виступаю за це і сам вже кілька років публікую інформацію про свої доходи та майно. Витрати виглядають так: 1. Літак, на якому мене привезли в Німеччину. 2. Лікування в лікарні. 3. Витрати на лікування, реабілітацію та проживання поза лікарнею ".

Зараз Навальний залишається в Німеччині, де продовжує відновлюватися після отруєння. Його особисті рахунки заморожені, а майно в РФ під арештом.

Нагадаємо, опозиційний політик Олексій Навальний, який відновлюється після отруєння хімічною зброєю "Новачок", різко висловився про те, хто може стояти за замахом на його життя. Про це Навальний розповів в інтерв'ю Der Spiegel.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини