Головна Новини Світ Німеччина "Не схожий на лідера": колишній генсек НАТО жорстко розкритикував Шольца
commentss НОВИНИ Всі новини

"Не схожий на лідера": колишній генсек НАТО жорстко розкритикував Шольца

За його словами, німецький канцлер є нерішучим лідером, особливо під час війни в Україні.

5 березня 2024, 21:10
Поділіться публікацією:

Колишній  очільник НАТО Андерс Фог Расмуссен  піддав критиці канцлера Німеччини Олафа Шольца за його нерішучі дії. Він сказав, що в час військового протистояння  в Україні світу потрібні  керівники держав, які діятимуть  впевненіше, інформує   Spiegel.

"Не схожий на лідера": колишній генсек НАТО жорстко розкритикував Шольца

Андерс Фог Расмуссен (фото з відкритих джерел)

"Нам потрібен набагато більш рішучий німецький уряд. Канцлер Шольц занадто повільний, занадто нерішучий. Він не схожий на лідера", — сказав Расмуссен.

Колишній генсек Альянсу продовжив, що не може зрозуміти, чому влада Німеччини дотепер не постачає  в Україну далекобійні ракети Taurus. Він  каже, що європейські  держави повинні  перейти на військову економіку та допомогти Україні  необхідною зброєю. 

"Ми повинні нарешті усвідомити серйозність ситуації. Путін не відступить, особливо до виборів у США", — наголосив Расмуссен.

Політик зауважує, що Україну мають якнайшвидше запросити до вступу до Альянсу. 

"Я не знаю, чи відбудеться це на саміті НАТО в липні. Але я хотів би заперечити аргумент, що неможливо розпочати процес вступу, поки в Україні триває війна", — сказав він.

Як він продовжив, Путін не зупинятиметься  до того часу, допоки Україна не буде членом НАТО, тому Захід  має "розірвати це коло". 

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що у КДБ є на Шольца якась папочка. Михайло Макарук звернув увагу на те, що попри заклики навіть своїх депутатів та депутатів від ультраправої партії Олаф Шольц категорично відмовляється передавати Україні далекобійні ракети Taurus, кожного разу вигадуючи все нові і нові приводи. 

За його словами, такі дії Шольца є політичним самогубством, і незрозуміло, навіщо він так себе поводить. Військовий не виключив, що канцлер все ж схвалить поставки далекобійних ракет Україні, оскільки з нього вже відверто насміхають на тільки громадяни його країни, а і британці з французами.
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ермаков

5 березня 2024, 21:39

Колишній очільник НАТО Андерс Фог Расмуссен каже аргументовано, канцлер слабий.


Новини