Головна Новини Світ Німеччина Військовий Макарук: У КДБ є на Шольца якась папочка
commentss НОВИНИ Всі новини

Військовий Макарук: У КДБ є на Шольца якась папочка

Поведінка канцлера Німеччини Олафа Шольца нагадує самогубство, з нього насміхається вся Європа. Про це в інтерв’ю «Телеграфу» сказав Спікер Міжнародної волонтерської спільноти InformNapalm та сержант ЗСУ Михайло Макарук

5 березня 2024, 12:00
Поділіться публікацією:

Михайло Макарук звернув увагу на те, що попри заклики навіть своїх депутатів та депутатів від ультраправої партії Олаф Шольц категорично відмовляється передавати Україні далекобійні ракети Taurus, кожного разу вигадуючи все нові і нові приводи.

Військовий Макарук: У КДБ є на Шольца якась папочка

Олаф Шольц

"І в мене складається стійке враження, що у КДБ (нинішнього ФСБ) є на Шольца якась папочка",
— відзначив експерт.

За його словами, такі дії Шольца є політичним самогубством, і незрозуміло, навіщо він так себе поводить. Військовий не виключив, що канцлер все ж схвалить поставки далекобійних ракет Україні, оскільки з нього вже відверто насміхають на тільки громадяни його країни, а і британці з французами.

Окрім того, Макарук звернув увагу на ситуацію у Сполучених Штатах. За його словами, протягом останнього часу, Вашингтон уперто і цілеспрямовано робить все для того, щоби позбутися статусу наддержави. В цьому контексті він загадав "ганебний вихід" американських військових з Афганістану, роботу популіста Барака Обами, власне, за президенства якого Росія змогла безкарно анексувати українських Крим, а також окупувати частину територій на Донбасі. При цьому, як підкреслив Макарук команда президента Джо Байдена демонструє "абсолютну імпотентність на зовнішній арені".

Разом з тим, військовий не виключає, що Україна все ж отримає фінансову допомогу від Вашингтону. Проте, за його словам, наразі не зрозуміло, в якому обсязі та коли саме і яку ціну Україна змушена буде заплатити за неї.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що канцлер Олаф Шольц відмовляється передати Україні далекобійні ракети. За його словами, є небезпека, що вони можуть вразити якусь ціль у Москві і таким чином втягнути Німеччину у війну.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини