Головна Новини Світ Німеччина Німеччина готує до відправлення новий пакет допомоги для ЗСУ: подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

Німеччина готує до відправлення новий пакет допомоги для ЗСУ: подробиці

Німеччина передасть сім зенітних установок Gepard

1 грудня 2022, 20:57
Поділіться публікацією:

Новий пакет військової допомоги для України дала Німеччина. ЗСУ отримають, у тому числі, сім зенітних установок Gepard. Про це повідомляють "Коментарі", посилаючись на пресслужбу уряду Німеччини.

Німеччина готує до відправлення новий пакет допомоги для ЗСУ: подробиці

Військова допомога Україні (фото з відкритих джерел)

У повідомленні йдеться, що європейська країна незабаром передасть Україні новий пакет допомоги. До нього увійдуть 7 зенітних установок Gepard; 100 000 аптечок; 3 броньовані мостоукладальні машини BIBER; 8 надводних безпілотників; 12 прикордонних машин; 4 тисячі спальних мішків; 30 автомобілів швидкої допомоги.

Окрім цього, німці передадуть запчастини, що потрібні для ремонту гелікоптерів Мі-24.

Стало відомо, що частина техніки буде надана зі складів бундесверу, а інша частина — від промисловості, що фінансуються за кошти ініціативи уряду з модернізації.  У німецькому уряді підкреслили, не будуть повідомлятися інформацію про способи і терміни доставки озброєння з міркувань безпеки.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що США планують презентувати найсучасніший бомбардувальник B-21 Raider. Військово-повітряні сили США та компанія Northrop Grumman представили свій останній бомбардувальник-невидимку B-21 Raider. Один такий літак коштує близько 2 мільярдів доларів.Нова військова розробка США має покращену технологію стелс. Ця технологія дозволяє зменшити виявлення об’єкта з застосуванням різних технічних методів, в тому числі і радарного сканування, тобто перетворити бомбардувальник на невидимку. Зазначається, що літак зможе виконувати звичайні та ядерні польоти з великою дальністю. Контракт компанія Northrop Gunman отримала в 2015 році для побудови найсучаснішого у світі літака. Для будівництва було задіяно тисячі людей, а вартість одного бомбардувальника-невидимки B-21 Raider становить близько 2 млрд доларів.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини