Головна Новини Світ Німеччина Німеччина передала Україні військову допомогу: що отримають військові
commentss НОВИНИ Всі новини

Німеччина передала Україні військову допомогу: що отримають військові

Німеччина передала минулого тижня 10 танкових тягачів M1070 Oshkosh

27 листопада 2022, 15:40
Поділіться публікацією:

Німеччина продовжує надавати Україні військову допомогу. Відтак, минулого тижня українська сторона отримала 10 танкових тягачів M1070 Oshkosh. Про це повідомляють "Коментарі", посилаючись на сайт німецького уряду.

Німеччина передала Україні військову допомогу: що отримають військові

Військова допомога Україні від Німеччини (фото з відкритих джерел)

Окрім того, у повідомленні йдеться, що європейська країна передала українським військових 53 захищених автомобілі Прикордонної служби країни.

А ще — для відправки в Україну Німеччина готує14 гусеничних машин з дистанційним керуванням для підтримки забезпечення.

Відомо, що терміни та способи доставки техніки не розголошуються.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що Німеччина назвала свій пріоритет у постачанні Україні зброї. Німеччина вважає, що сьогодні Україні у війні проти Росії конче потрібне посилення протиповітряної оборони. Це пріоритет №1. про це в інтерв'ю телеканалу Phoenix заявила міністр закордонних справ Німеччини Анналена Бербок. Глава МЗС Німеччини підкреслила, минулого тижня весь світ побачив, наскільки важлива для України надійна протиповітряна оборона. Україна зуміла встояти, незважаючи на масований ракетний обстріл, збивши ракети ще до того, як вони наближалися до мети. Це вдалося зробити українській армії, в тому числі за рахунок поставок озброєння, які йдуть з Берліна. За словами Анналени Бербок, Німеччина продовжить свою підтримку України та акцент буде зроблено саме на кошти ППО. Бербок також висловила свою думку, що постачання Україні танків – це другорядне питання, яке зараз не на першому місці, бо потрібно спочатку забезпечити Україні надійні засоби ППО.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини