Головна Новини Світ Німеччина Німеччина передасть Україні дуже потрібну зброю: про що йдеться
commentss НОВИНИ Всі новини

Німеччина передасть Україні дуже потрібну зброю: про що йдеться

Через посилення російських обстрілів Берлін передасть ЗСУ систему Patriot

13 квітня 2024, 21:09
Поділіться публікацією:

Міністерство оборони Німеччини повідомило, що передасть Україні ще одну систему протиповітряної оборони Patriot.

Німеччина передасть Україні дуже потрібну зброю: про що йдеться

Україні передадуть ще одну установку Patriot. Фото з відкритих джерел

Як повідомили у німецькому міністерстві, у зв'язку зі збільшенням кількості російських авіаударів по Україні уряд Німеччини вирішив додатково посилити українську протиповітряну оборону. 

"Німеччина негайно передасть Україні ще один зенітно-ракетний комплекс Patriot для захисту від російських повітряних атак. Він буде переданий на додаток до вже поставлених і ще запланованих для передачі систем протиповітряної оборони", - зазначив міністр оборони Німеччини Борис Пісторіус.

До України надійде з Німеччини установка Patriot, яку повернули з планового ремонту. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що президент України Володимир Зеленський розповів, що на початку вторгнення РФ в українських спецслужбах та інших державних органах було буде багато зрадників, які працювали на ворога, однак зараз їх набагато менше. За словами українського президента, війна у значній мірі допомогла виявити посадовців, які працювали на Росію.

Крім того, портал "Коментарі" розповідав, що через неспроможність підтримати Україну на тлі наступу РФ США стрімко втрачають довіру стратегічних партнерів у Європі та Азії. Відповідні висновки робить військово-аналітичний портал Defense Express, аналізуючи нещодавні заяви світових лідерів. Видання пише, що "ненаданням допомоги Україні США знищують своє положення гаранта безпеки", що з кожним днем "стає не просто очевидним, а максимально публічним на рівні найвищих державних інстанцій". 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини