Головна Новини Світ Німеччина Німеччина подовжила локдаун до січня, незважаючи на появу вакцини
commentss НОВИНИ Всі новини

Німеччина подовжила локдаун до січня, незважаючи на появу вакцини

Карантин мав закінчитися 30 листопада

26 листопада 2020, 00:39
Поділіться публікацією:

В ході семигодинної відеоконференції між канцлером Ангелою Меркель і прем'єр-міністрами 16 регіонів було вирішено продовжити локдаун в країні до кінця грудня. Карантин мав закінчитися 30 листопада. Всі культурні заклади залишаються закритими, а також ресторани, бари, паби, клуби та дискотеки.

Німеччина подовжила локдаун до січня, незважаючи на появу вакцини

Фото: из открытых источников

Рішення про подовження загальнонаціональної ізоляції в Німеччині було прийнято, оскільки щоденне число нових випадків зараження в Німеччині впало до 18 633 за останні 24 години. Однак в той же час кількість смертей досягла рекордної цифри — 410 за той же 24-годинний період.

Відповідно до заходів, узгоджених 25 листопада, з 1 грудня приватні зібрання будуть обмежені п'ятьма людьми. Збори до 10 осіб, не рахуючи дітей, будуть дозволені на Різдво, щоб сім'ї й друзі могли святкувати разом.

Нагадаємо, 2 листопада Німеччина ввела місячну "полегшену ізоляцію", щоб приборкати другу хвилю, що затопила велику частину Європи. Бари й ресторани закриті, але школи й магазини залишаються відкритими.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що Міністерство оборони Німеччини планує виводити війська з Афганістану через чотири місяці.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини