Головна Новини Світ Німеччина Німеччина відреагувала на звинувачення в бік України у вибухах на Nord Stream
commentss НОВИНИ Всі новини

Німеччина відреагувала на звинувачення в бік України у вибухах на Nord Stream

Очільник Міноборони Німеччини відповів чи може стояти Україна за вибухами на газопроводах "Північний потік".

8 березня 2023, 13:30 comments1408
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Міністр оборони Німеччини Борис Пісторіус заявив, що не слід роботи поспішних висновків після оприлюднення частини матеріалів про вибухи на газопроводі "Північний потік", за яким можливо стояла проукраїнська група. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на видання CNN.

Німеччина відреагувала на звинувачення в бік України у вибухах на Nord Stream

Борис Пісторіус вважає, що вибухи могли бути провокацією. Фото з відкритих джерел

В інтерв'ю радіостанції Німеччини Deutschlandfunk Борис Пісторіус зауважив, що не слід виключати варіанту спланованої операції від інших країн, яка пройшла під фальшивим прапором. Тобто використання такої тактики, яка має на меті звинуватити іншу країну у скоєному.

"Так само могло бути, і це також було чітко зазначено у звітах, що це була операція під фальшивим прапором, іншими словами, звинуватити проукраїнські групи. Ймовірність, що це так чи ні однаково висока, тому ми повинні почекати та подивитися, як розвиватимуться події" — сказав Пісторіус для Deutschlandfunk.

Нагадаймо, що в матеріалі New York Times з посиланням на анонімні джерела розвідки було вказано, що за вибухами на газопроводах Nord Stream могла стояти проукраїнська група, яка не причетна до уряду України.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що  міністр оборони України Олексій Резніков відреагував на можливу участь українських офіційних осіб за вибухами на газопроводах "Північний потік". Під час зустрічі з міністрами оборони ЄС Резніков зазначив, що Україна не має до цього відношення.

Також "Коментарі" писали про слова українського посла в Берліні Олексія Макеєва, який розповів, що Німеччина змінила свою політику щодо постачання зброї для України.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Александр

8 березня 2023, 18:27

Путин, гнилая тварь.

Ігор

8 березня 2023, 14:50

Так. А 11 вересня атаки на Нью-Йорк здійснила група не пов'язана з Талібаном. Всі конфлікти в світі мали в центрі Україну, але вона не винуватая - вона жертва.


Новини