Головна Новини Світ Німеччина Німеччина вимагає скасувати концерти Rammstein
commentss НОВИНИ Всі новини

Німеччина вимагає скасувати концерти Rammstein

Через звинувачення проти Тілля Ліндеманна громадяни Німеччини закликають скасувати концерти гурту Rammstein

7 червня 2023, 13:50
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Оприлюдненні два тижні тому звинувачення проти соліста німецького гурту Тілля Ліндеманна впливають на німецьких громадян. Вони закликають скасувати концерти Rammstein в Німеччині. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на видання Bild.

Німеччина вимагає скасувати концерти Rammstein

Соліст гурту Rammstein Тілль Ліндеманн. Фото з відкритих джерел

Лідера німецького гурту Тілля Ліндеманна звинувачують у ймовірному жорсткому поводженні з фанатами Rammstein на концертах. Окрім того, підозрюють, що до цього причетні також наркотики. Rammstein відкидає будь-які звинувачення щодо наркотиків та агресивного поводження зі своїми фанатами.

Видання Bild запросило аналіз громадської думки у інституті INSA щодо цієї ситуації. Виявилось, що 45% опитаних громадян Німеччини закликають скасувати усі концерти Rammstein до того, часу поки не буде оголошено офіційних результатів розслідувань. 24% навпаки, підтримують гурт та проти скасування виступів. Ще 23% вказали, що їм байдуже на ситуацію пов’язану з гуртом Rammstein.

Наразі гурт перебуває у великому європейському турне. Вони мають зіграти чотири концерти у Мюнхені 7, 8, 10 та 11 червня. У липні Rammstein знову повернеться до Німеччини, де виступить ще з трьома концертами у Берліні – 15, 16 та 18 липня.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Rolling Stone опублікував список 200 кращих співаків усіх часів. Хто зайняв найвищі місця.

Також "Коментарі" писали про те, що німецький суд оштрафував фанатку Путіна за її підтримку російській агресії в Україні. Уродженка України Олена Колбаснікова проводить проросійські мітинги в Німеччині на підтримку Російської Федерації та її діяльності в Україні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини