Головна Новини Світ Німеччина Підтримувала агресію Росії: Німеччина оштрафувала фанатку Путіна
commentss НОВИНИ Всі новини

Підтримувала агресію Росії: Німеччина оштрафувала фанатку Путіна

Німецький суд оштрафував фанатку Путіна за її підтримку російській агресії в Україні.

6 червня 2023, 17:27
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Проросійська активістка Олена Колбаснікова, яка відома у Німеччині як організаторка "російських парадів" була оштрафована окружним судом Кельна через схвалення російської агресії. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на видання T-online.

Підтримувала агресію Росії: Німеччина оштрафувала фанатку Путіна

Олена Колбаснікова. Фото з відкритих джерел

Німецький суд звинуватив уродженку України Олена Колбаснікову за те, що вона під час проросійських демонстрацій у Кельні дала інтерв’ю місцевому телеканалу BILD TV в якому висловила схвалення російській агресії в Україні.

"Росія не є агресором. Росія наразі допомагає закінчити війну в Україні", — сказала Колбаснікова.

Окружний суд Кельна у вироку вказав, що Колбаснікова таким чином потурала злочинній діяльності Росії та порушувала громадський спокій. Тепер проросійська активістка повинна штраф на суму майже 1000 євро. А також взяти на себе видатки пов’язанні з судовим процесом.

Німецька прокуратура вимагала, щоб Олена Колбаснікова сплатила суму у понад 2 тис. євро.

Нагадаймо, що Колбаснікова є однією з організаторів найбільших проросійських протестів у Німеччині, а також співпрацює з місцевими ультраправими політиками та організаціями. Німецькі ЗМІ Колбаснікову називають "фанаткою Путіна".

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що чоловік підійшов до поліцейської машини та зняв кепку, демонструючи пальцем на потилицю, де був виголений знак "Z". Німецька поліція спіймала порушника, який підтримував Росію.

Також "Коментарі" писав, що Кремль масово висилає представників Німеччини з Росії. Бундестаг говорить, що через такі дії страждатимуть самі росіяни.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини