Головна Новини Світ Німеччина Німеччина збільшила імпорт з РФ на майже 60% під час війни в Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

Німеччина збільшила імпорт з РФ на майже 60% під час війни в Україні

Але товарообіг між Україною та Німеччиною скоротився на 11,8%

10 червня 2022, 19:19
Поділіться публікацією:

Німеччина під час агресії рф в Україні дуже суттєво збільшила імпорт з Росії. Про це у Twitter  повідомив посол України Андрій Мельник.

Німеччина збільшила імпорт з РФ на майже 60% під час війни в Україні

Німеччина збільшила імпорт з РФ на майже 60% (фото з відкритих джерел)

 У своєму повідомленні український дипломат наводить результати дослідження Ost-Ausschuss der Deutschen Wirtschaft. 

"Це божевілля. Попри російську загарбницьку війну, Німеччина збільшила імпорт з РФ на 60% в січні-квітні 2022 року і перевела в Москву ще майже 6 млрд євро", — написав Мельник

Окрім цього, з дослідження Східного комітету німецької економіки стало відомо, що в цей самий період експорт в росію скоротився на 26,6%. Але все ж за результатами дослідження встановлено, що країна-агресор посідає третє місце за обсягами торгівлі з Німеччиною. Більше країна торгує тільки з Польщею та Чехією.

Німеччина збільшила імпорт з РФ на майже 60% під час війни в Україні - фото 2

  Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що ЗМІ дізналися, чому Німеччина не хоче постачати Україні важке озброєння. Німецька влада досі відкладає рішення поставити Україні свої танки, зокрема через побоювання, що ця військова техніка може опинитися на території РФ. Таку думку дійшли журналісти рейтингового видання "Spiegel", які мають дані джерел, близьких до уряду ФРН. Видання зазначає, офіційний Берлін має серйозні побоювання щодо того, що окрилена після перемог України, може зважитися на те, щоб атакувати Росію на її ж території. Після того, як ЗСУ здобути кілька великих знакових перемог, Київ може ризикнути "на ейфорії" перетнути українсько-російський кордон. Ще одна причина, чому Німеччина зволікає з постачанням озброєння – "певна недовіра в Берліні до Володимира Зеленського".

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини