Головна Новини Світ Німеччина Німеччина зі співчуттям відреагувала на критику Зеленського
commentss НОВИНИ Всі новини

Німеччина зі співчуттям відреагувала на критику Зеленського

Міністр оборони Німеччини Борис Пісторіус заявив, що розуміє образу українського лідера

12 липня 2023, 10:25
Поділіться публікацією:

Серед союзників НАТО немає розбіжностей щодо того, чи має бути Україна в Альянсі чи ні. Це питання буде вирішено, як закінчиться війна. Як передає портал "Коментарі", так міністр оборони Німеччини Борис Пісторіус відреагував на заяви президента Володимира Зеленського щодо нерішучості НАТО у питанні членства України. Міністр оборони Німеччини озвучив в інтерв'ю каналу "ARD".

Німеччина зі співчуттям відреагувала на критику Зеленського

Борис Пісторіус. Фото: з відкритих джерел

“Все це нормальні стандарти для всіх країн-членів НАТО. Я розумію образу та нетерпіння. Особливо у тій ситуації, в якій є Україна, я їй повністю співчуваю", — сказав міністр.

За його словами, для вступу України до НАТО також мають бути виконані умови. При цьому Борис Пісторіус не став зупинятися на переліку цих умов.

"Членство до того, як прикордонні питання буде врегульовано і настане мир, означатиме, що справа про Альянс може бути спровокована майже негайно якоюсь дією", — підсумував глава відомства.

Читайте також на порталі "Коментарі" — президент Володимир Зеленський у перший день саміту НАТО, на шляху до Вільнюсу, де відбувається захід, розкритикував відсутність серед країн Альянсу чіткої позиції щодо прийому України до своїх лав. За його словами, так залишається можливість торгуватися у переговорах із Росією членством України в НАТО. Що, певен президент, мотивує країну-агресора продовжувати свій терор. Західна преса також зазначає, що в НАТО досі не дійшли консенсунного рішення щодо перспектив членства України в Альянсі, а також гарантій безпеки для нашої країни на період до цього. Як оцінюєте тиск, який чинить Зеленський на Захід? Чи може щось переламати позицію тих самих США та Німеччини, які, за даними ЗМІ, найбільше на даний момент виступають проти більш рішучих формулювань та обіцянок Україні? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини