Головна Новини Світ Німеччина Німеччина звинуватила Росію в перекручуванні коментарів для своїх цілей
commentss НОВИНИ Всі новини

Німеччина звинуватила Росію в перекручуванні коментарів для своїх цілей

Російська пропаганда використовує слова та заяви інших політиків.

27 січня 2023, 18:49
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

За день до відправки танків Leopard 2, міністр закордонних справ Німеччини Анналена Бербок роздратувала Кремль своїми коментарями про війну в Україні. Російське міністерство закордонних справ перекрутило ці слова і використало для своєї пропаганди. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на "Радіо Свобода".

Німеччина звинуватила Росію в перекручуванні коментарів для своїх цілей

Міністр закордонних справ Німеччини Анналена Бербок. Фото з відкритих джерел

24 січня, за один день до оголошення німецьким урядом про відправку танків Leopard 2 до України, міністр закордонних справ Анналена Бербок дала заяву, що "ми ведемо війну проти Росії, а не один проти одного". На такі коментарі з боку Бербок відреагувала речниця міністерства закордонних справ Росії Марія Захарова, яка заявила, що західні країни ведуть "навмисну ​​ війну проти Росії".

На пропагандистську заяву Кремля відповів спікер МЗС Німеччини, який заявив, що Росія використовує слова і цитати людей для своїх цілей.

"Російська пропаганда постійно бере заяви, речення, позиції уряду, наших партнерів і використовує їх для своїх цілей", — наголосив речник Міністр закордонних справ Німеччини та додав, що НАТО не є стороною конфлікту у війні в Україні.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, як російська пропаганда використала слова попередника Джо Байдена. Дональд Трамп у своєму дописі у власній соціальній мережі TRUTH, розкритикував рішення президента США надати американські танки Україні. У Кремлі відреагували на таке повідомлення та почали критикувати американського президента і звинувачувати його у війні в Україні.

Також "Коментарі" повідомляли реакцію Польщі на подяку президента України за надання танків.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини