Головна Новини Світ Німеччина Німецький чиновник малював свастику на українських автівках: як його покарали
commentss НОВИНИ Всі новини

Німецький чиновник малював свастику на українських автівках: як його покарали

Депутата з Німеччини покарали за малюнки свастики на українських автомобілях.

29 серпня 2023, 16:00
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Депутат муніципальної ради Баден-Бадена залишив на двох автомобілях з України свастику та напис "Fuck UA". Тепер німецького чиновника оштрафували. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на видання Spigel.

Німецький чиновник малював свастику на українських автівках: як його покарали

Депутат з Німеччини малював свастику на українських автомобілях. Фото з відкритих джерел

Інциденти за участю німецького депутата відбулись у січні та березні цього року. Чоловік написав великими літерами "Fuck UA" та намалював свастику на автомобілях з українськими номерами. Це сталось на громадській підземній автостоянці в курортному містечку Шварцвальд, де стояли автомобілі українців.

Один з потерпілих подав заяву до Окружного суду Баден-Бадена про кримінальне правопорушення. Суд розглянув рішення і нещодавно ухвалив штраф для німецького чиновника. Він має сплатити штраф у розмірі 50 денних зарплат за свої порушення через "використання знаків неконституційних організацій".

Суд та ЗМІ не повідомляють до якої партії належить німецький політик. У міській раді Баден-Бадена присутні фракції Зелених, ХДС, Вільних громадян Баден-Бадена та радикальна партія AfD.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Чехії чоловік сильно побив двох жінок, коли дізнався, що вони українки. Українські біженки підозрюють, що це могла бути реакція на нещодавній інцидент за участю українця, який зґвалтував неповнолітню дівчину у Чехії.

Також "Коментарі" писали про скандал у Польщі. В мережу потрапило відео де нібито українці побили поляків. Однак згодом виявилось, що громадяни іншої країни прикинулись українцями. Поліція вказала, що серед затриманих не було жодного громадянина з українським паспортом.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини