Головна Новини Світ Німеччина Німецький євродепутат розповів, чому Шольц боїться передати Україні Taurus
commentss НОВИНИ Всі новини

Німецький євродепутат розповів, чому Шольц боїться передати Україні Taurus

Міхаель Галер критикує Шольца, що той не хоче передавати Україні далекобійні ракети

26 вересня 2023, 21:20
Поділіться публікацією:

Саме  канцлер Німеччини   Олаф Шольц  затримує рішення  щодо передачі  Києву вже давно обіцяних ракет Taurus, бо лякається, що з їх допомогою буде знищено Кримський міст. Про це  заявив  євро депутат від цієї країни Міхаель Галер, відповідаючи на запитання 24 каналу.

Німецький євродепутат розповів, чому Шольц боїться передати Україні Taurus

Олаф Шольц (фото з відкритих джерел)

"Річ у тім, що його власна партія – це ліві, які все ще мають певні романтичні погляди на післявоєнне повернення до звичних стосунків з Москвою, які я вважаю абсолютно ілюзорними. Я не думаю, що він боїться ядерного удару як наслідку. Але він, можливо, боїться, що українці можуть паралізувати Кримський міст за допомогою німецької зброї", — сказав  Галер.

За словами євродепутата, на  минулому тижні  керівник комітету з питань оборони, очільник комітету у закордонних справах та  керівник комітету у європейських справах адресували  для нього лист, де  закликають передати  цю німецьку зброю  Києву. 

"За цим жахливо спостерігати. Через те, що ці ракети зараз не можуть знищити лінії постачання російської зброї на фронт, все більше українців гине. І це важкий політичний тягар, який залишається разом з Шольцом і, на жаль, у сприйнятті українців та інших партнерів, залишається разом з Німеччиною", — зазначив  Галер, наголошуючи, що  піддає критиці  цю  позицію  німецького канцлера.  

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Шольц розкритикував ПольщуКанцлер Німеччини Олаф Шольц відреагував на візовий скандал у Польщі та вимагає від Варшави провести відповідне розслідування. Очільник МЗС Польщі відповів на заяви Шольца та закликав поважати суверенітет країни.

 Financial Times наводить слова Шольца з передвиборчого мітингу в Нюрнберзі, в якому політик опосередковано звинуватив Польщу в збільшенні кількості мігрантів у Німеччині.
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини