Головна Новини Світ Німеччина Німецький генерал розповів про нову тактику ЗСУ та оцінив ситуацію на фронті
commentss НОВИНИ Всі новини

Німецький генерал розповів про нову тактику ЗСУ та оцінив ситуацію на фронті

Крістіан Фройдінг відзначив, що Сили оборони України готові жертвувати певними позиціями для збереження сил і ретельної підготовки до оборони.

28 березня 2024, 21:25
Поділіться публікацією:

Становище  на лінії  фронту російсько-української війни залишається напруженим. Російські військові   змогли перехопити ініціативу в повітрі та на суші, але українські захисники і далі тримають  оборону на всій  лінії фронту. Про це під час  інтерв'ю DW  повідомив  очільник ситуаційного центру по Україні при німецькому  міністерстві оборони генерал-майор Крістіан Фройдінг.

Німецький генерал розповів про нову тактику ЗСУ та оцінив ситуацію на фронті

Крістіан Фройдінг (фото із відкритих джерел)

Німецький генерал зазначає, що  останніми  тижнями  тактика оборони ЗСУ є гнучкішою, йде  більш мобільна оборона.

"Це означає, що українська армія готова поступатися в обмеженому масштабі певним простором, щоб зберігати власні сили і заново готуватися до оборони", — наголошує Фройдінг.

Як продовжив німецький  генерал, Збройні сили України  вміло тримають  ситуацію під контролем, навіть коли відступають, відходять  дисципліновано.

На думку представника Німеччини — найважливіша потреба України для успішного протистояння російській агресії, це — "артилерійські снаряди, боєприпаси та ракети для сучасних систем протиповітряної оборони (ППО), а також броньовані бойові машини".

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Генерал США розповів про неймовірну винахідливість українцівКомандувач ВПС США в Європі та НАТО генерал Джеймс Гекер розповів, чого американська армія навчилась в Україні за час війни щодо виявлення безпілотників. За словами Гекера українці в умовах дефіциту допомоги проявили креативність та вигадали дешевий спосіб виявляти російські дрони. Під час виступу на симпозіумі AFA Warfare Symposium 2024 генерал Джеймс Гекер розповів про дешеву та ефективну систему, яку створили українці для виявлення російських безпілотників та координації ППО.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

5.10

28 березня 2024, 22:16

а это путин псих или зеленский сосе кров зи свого народу?чи ще хтось издевается ?як ви думаете ? та щось китай задумав та переслідує мету


Новини