Головна Новини Світ Німеччина Німецький ресторан зганьбився рекламою, обізвавши українців "свиньми" (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Німецький ресторан зганьбився рекламою, обізвавши українців "свиньми" (ВІДЕО)

В образливому ролику фігурує й президент України Володимир Зеленський

6 березня 2023, 22:10 comments1460
Поділіться публікацією:

Берлінська ресторація  Gasthaus Krombach  гучно оскандалилась, запустивши рекламу з критичними антиукраїнськими  висловами.  У відеоролику главу держави Володимира Зеленського  і всіх українців  назвали  "свиньми", яким ніби потрібно призупинити фінансово допомагати.

Німецький ресторан зганьбився рекламою, обізвавши українців "свиньми" (ВІДЕО)

Ресторан Gasthaus Krombach (фото з відкритих джерел)

Ганебне рекламне відео набрало  резонансу  у TikTok. Громадяни України  таки оцінили   цей  "маркетинговий  маневр", залишивши  свої красномовні коментарі під рекламою німецького ресторану.

"Втомилися годувати цих свиней. Час готувати рульку", — говориться  у рекламному сюжеті. 

В самому відео фігурує  зображення   президента України, що  розмістили на скарбничці, яка схожа на порося.

Ганебна реклама значно понизила  рейтинги  ресторанного закладу в Google. Як рані писали клієнти ресторану, його працівники  часто могли собі  дозволити  "упереджене та нацистське ставлення"  до відвідувачів. Тільки за одну  ніч тисячі громадян України  не полінувались залишити свої  думки про роботу ресторану.

"Говорять крізь зуби", "Найгірший заклад, у якому я була", "Вдячні за рекламу з українським президентом. Так низько падати – тільки ваш рівень", "Ви — ресторан, а не політолог", "У власників та маркетологів нема мізків", "Бажаю таку ж долю, як у сотні тисяч українців", "Ганьба", – написали  відвідувачі про заклад і його рекламу.

Нагадаємо, що "Коментарі" українські артисти вирішили скасувати свої виступи у НімеччиніЧерез запланований виступ російської співачки Анни Нетребко всі українські артисти скасували свої виступи на Міжнародному травневому фестивалі у Вісбадені. Організатори не хочуть змінювати плани і залишають російську співачку. 




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини