Головна Новини Світ Німеччина Нова зброя від Німеччини: чому її передачу розкритикували та назвали "старою"
commentss НОВИНИ Всі новини

Нова зброя від Німеччини: чому її передачу розкритикували та назвали "старою"

У самій Німеччині вже від Westland Sea King відмовилися

24 січня 2024, 21:05
Поділіться публікацією:

Не встигли урядовці  Німеччини ще переправити  власні бойові гелікоптери "Westland Sea King" в Україну, які вони  пообіцяли на новому "Рамштайні", як  про проблеми з  технікою  вже  озвучують аналітики. Їх  оприлюднюють відразу  декілька.

Нова зброя від Німеччини: чому її передачу розкритикували та назвали "старою"

Гелікоптери Westland Sea King (фото з відкритих джерел)

Критикує   майбутні поставки   оглядач газети Bild з Німеччини Юліан Рьопке. Перша проблема, як він стверджує, що цим літальним апаратам вже по 50 років,  при цьому в самій  Німеччині  почали їх знімати  з експлуатації ще у 2020 році.

Проте  найголовніша  проблема, за його словами, це те, що гелікоптери є складними  в обслуговуванні.

"Якщо в 2006 році на забезпечення однієї години польоту йшло від 50 до 60 годин обслуговування, то зараз співвідношення складає 1 до 120. Якщо у вас є 120 годин технічного обслуговування, щоб організувати одну безпечну годину польоту в спокійній обстановці, це хороший старий таймер. Для воюючої країни з невеликою кількістю пілотів і ворожим оточенням це просто загроза життю для українських солдатів. Ми даємо Україні сміття", — наголосив  він.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Німеччина поставить Україні нову зброюНімецький уряд продовжує підтримувати обороноздатність України та оголосив про поставки нової зброї. Цього разу Німеччина відправить Україні багатоцільовий гелікоптер Sea King. 

Ввечері 23 січня міністр оборони Німеччини Борис Пісторіус оголосив, що Україна отримає шість багатоцільових гелікоптерів Sea King Mk41. Крім того, буде надано комплекти запасних частин для них, а також проведено навчання українських пілотів на цих гелікоптерах.
 Німецький міністр також наголосив, що протиповітряна оборона залишається головним пріоритетом для захисту українського населення та інфраструктури

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини