Головна Новини Світ Німеччина Олаф Шольц заговорив про співпрацю з Росією та її громадянами
commentss НОВИНИ Всі новини

Олаф Шольц заговорив про співпрацю з Росією та її громадянами

Німецький канцлер почав говорити про економічну співпрацю з Росією після війни, адже за словами Шольца "це найбільша країна Європи та до цього потрібно готуватись вже зараз".

14 грудня 2022, 17:22
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Канцлер Німеччини вважає, що Російській Федерації потрібен шанс, а економічна співпраця з Німеччини та РФ стане можливою після війни. Німецький тижневик Focus Online вважає це небезпечним сигналом для України. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на німецьке видання.

Олаф Шольц заговорив про співпрацю з Росією та її громадянами

Канцлер Німеччини Олаф Шольц. Фото з відкритих джерел

Focus Online проаналізував промову Олафа Шольца, яку німецький політик зробив 13 грудня з нагоди 70-річчя Східної комісії з питань німецької економіки. Канцлер Німеччини закликає підтримувати санкції проти РФ, проте оголосив про можливу співпрацю після війни.

"Одне можна сказати напевно: відносини, які ми мали, зараз зменшились. Але Росії, коли вона закінчить війну, і громадянам Росії, які борються за інше майбутнє для себе, також потрібна можливість знову почати економічну співпрацю", — сказав Шольц.

На його думку, після війни Росія залишиться найбільшою країною на європейському континенті, тому до цього часу важливо готуватися вже зараз.

Німецьке видання вважає, що таким чином Шольц послав сигнал Росії та представникам бізнесу. Його слова свідчать про те, що канцлер тримає двері для Росії відкритими. Відповідно до цього рішення Олаф Шольц готовий постачати Україні зенітні установки типу Gepard, але не наважується відправити танк Leopard чи бронетранспортери Marder.

Загалом видання вважає, що права людини в цій ситуації майже не грають ролі.

"Кожен, хто думає, що все стосується прав людини, наївний. Це стосується жорстких економічних і політичних інтересів. Американці хочуть тримати під контролем ослаблену Росію. Французи з Макроном на передовій хочуть заробляти гроші в Україні. А німці? Насправді вони цього ще не знають", — підсумовує Focus Online.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в Україні помітили німецьку неанонсовану військову техніку.

Також "Коментарі" писали про гучну заяву Шольца про війну в Україні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

14 грудня 2022, 17:33

Після закінчення війни республіки Імперії, які звільняться від окупації, швидко відновляться і досягнуть Європейського рівня. А з Україною буде те що з Кубою. Поки Радянський союз її підтримував, поки щось було, припинив підтримку - хана. Та і порівняти Росію, яку всім світом намагаються завалити, а вона зараза тримається. Та корумповану православну Україну, яку всім світом тримають на повній інтенсивній терапії, а вона ледь тримається.


Новини