Головна Новини Світ Німеччина Понад 70% німців проти збільшення військової допомоги Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

Понад 70% німців проти збільшення військової допомоги Україні

Меншість громадян Німеччини виступає за збільшення військової допомоги для України.

4 листопада 2022, 10:54
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Видання DeutschlandTrend провело опитування серед громадян Німеччини та з’ясувало, що основна частина німців не підтримує збільшення військової допомоги для України. Таких у Німеччині 71%

Понад 70% німців проти збільшення військової допомоги Україні

Канцлер Німеччини Олаф Шольц. Фото з відкритих джерел

На початку листопада Україна попросила Німеччину збільшити військову допомогу у війні проти Російської Федерації. Уряд Німеччини пообіцяв, що й надалі підтримуватиме Україну. А ось більшість громадян вважає, що підтримка німців вже є достатньою, або навіть надмірною.

За результатами DeutschlandTrend 41% німців вважає підтримку України на достатньому рівні, тоді як 30% висловилось, що вона є надмірною. Тільки кожен п’ятий житель Німеччини, тобто 21% схильний думати, що підтримка їх держави є недостатньою.

Німці також мають різні погляди стосовно санкцій для Росії. 37% підтримують збільшення санкцій, тоді як 23% вважають, що санкції пішли вже занадто далеко. 31% згоден з думкою, що санкції наразі на належному рівні.

Голосування жителів Німеччини про військову підтримку України:

Понад 70% німців проти збільшення військової допомоги Україні - фото 2

Окрім того видання запитало у німців, чи Росія може напасти на інші країни. 61% жителів Німеччини схильні до такого варіанту. У березні цей показник становив 69%.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що перша леді України Олена Зеленська розповіла про солідарність до України. Окрім того, дружина Зеленського зазначила, що "ми в біді".

Також "Коментарі" писали, що Німеччина погрожує Швейцарії, адже та постійно блокує постачання зброї для України. Це пов'язано з її нейтральним статусом. Саме тому військова техніка з Данії та Німеччини не може потрапити на території України.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини