Головна Новини Світ Німеччина Посольство РФ у Німеччини попросило у Берліна захисту. Чого бояться
commentss НОВИНИ Всі новини

Посольство РФ у Німеччини попросило у Берліна захисту. Чого бояться

Перед проведенням виборів президента РФ російське посольство в Німеччині попросило захисту від мітингів «антиросійського характеру», повідомляє The Moscow Times, передає портал «Коментарі»

13 лютого 2024, 18:38
Поділіться публікацією:

В Німеччині перед виборами президента Росії, які мають відбутися 15-17 березня, плануються мирні акції протесту. Як відзначив  посол РФ у ФРН Сергій Нечаєв, диппредставництво в курсі про те, що в країні готуються мітинги "антиросійського характеру". За його словами, посольство вимагає заборонити їх.

Посольство РФ у Німеччини попросило у Берліна захисту. Чого бояться

Посольство Росії в Німеччині

"Поставили перед німецькою владою питання про прийняття вичерпних заходів безпеки. Наполягаємо на забороні проведення масових акцій в безпосередній близькості від диппредставництв, щоб уникнути зіткнень і погроз виборцям",
- заявив Нечаєв.

Російський дипломат повідомив, що посольство, щоб забезпечити безпеку, планує значно посилити контроль на вході в російські закордонні установи й залучити приватні охоронні підприємства.

Також Нечаєв заявив, що організувати в Німеччині вибори російського президента дуже складно через "нагнітання антиросійських настроїв". Також він додав, що процес утруднює і закриття німецькою владою чотирьох з п'яти російських генконсульств — у Гамбурзі, Лейпцигу, Мюнхені та Франкфурті-на-Майні.

Нагадаємо, раніше речниця російського МЗС Марія Захарова повідомила, що станом на 7 лютого, за кордоном вже було утворено 269 виборчих дільниць.

Нагадаємо, портал "Коментарі" повідомляв, що за даними опитування майже кожен третій громадянин Росії вважає, що процедура обрання президента у березні цього року не буде чесною. Як відомо, головним кандидатом на пост президента РФ закономірно є диктатор Володимир Путін, який, вочевидь, вп'яте очолить Кремль. Інші кандидати навіть не висловлюють готовність всерйоз боротися за президентський пост.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/moscowtimes_ru
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини