Головна Новини Світ Росія Стало відомо, який відсоток росіян вважає президентські вибори фарсом
commentss НОВИНИ Всі новини

Стало відомо, який відсоток росіян вважає президентські вибори фарсом

Близько 30% росіян переконані, що президентські вибори не пройдуть чесно

2 лютого 2024, 19:12
Поділіться публікацією:

Майже кожен третій громадянин Росії вважає, що процедура обрання президента у березні цього року не буде чесною.

Стало відомо, який відсоток росіян вважає президентські вибори фарсом

Через 45 днів у РФ відбудуться президентські вибори. Фото з відкритих джерел

Як відомо, головним кандидатом на пост президента РФ закономірно є диктатор Володимир Путін, який, вочевидь, вп'яте очолить Кремль. Інші кандидати навіть не висловлюють готовність всерйоз боротися за президентський пост.  

Згідно з результатами опитування, яке провели соціологи Russian Field, 30% росіян переконані, що вибори не будуть чесними.

Натомість, як показало опитування, 60% росіян вважають, що результати виборів не будуть сфальсифіковані. Ще 9% опитаних не змогли відповісти на запитання, а 1% респондентів відмовився відповідати.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що згідно з дослідженням Personnel Service, 22% громадян Польщі негативно налаштовані до українців. Дослідження показало, що найчастіше негативно до громадян України ставляться поляки віком від 25 до 34 років. Натомість громадяни Польщі, яким за 55 років, найчастіше позитивно налаштовані до українців. На зростання негативного ставлення до українців може впливати подорожчання життя та занепокоєння поляків щодо власного матеріального становища через страх, що українські працівники можуть забрати їхню роботу.

"Коментарі" також писали, що замороження війни посилить внутрішні чвари в Україні тоді, як РФ скористається затишшям на фронті для посилення свого військового потенціалу, переконаний заступник командира 14-го окремого полку ЗСУ Євген Карась. Без перемоги України від припинення війни виграє Росія, оскільки повністю перейде на військові рейки та позбудеться міжнародного тиску.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини