Головна Новини Світ Німеччина Прихильники Путіна стрімко втрачають підтримку в Німеччині
commentss НОВИНИ Всі новини

Прихильники Путіна стрімко втрачають підтримку в Німеччині

Ультраправі втрачають підтримку громадян Німеччини

13 квітня 2024, 22:58
Поділіться публікацією:

Підтримка виборцями у Німеччині ультраправої партії "Альтернатива для Німеччини" впала до 18%. Про це свідчить опитування, яке провів соціологічний інститут INSA.

Прихильники Путіна стрімко втрачають підтримку в Німеччині

Путіністи втратили рейтинг у Німеччині. Фото відкритих джерел

Згідно з дослідженням, за останній тиждень рейтинг "Альтернативи для Німеччини" знизився на 1%, а з січня 2024 року – на 5%.

Водночас соціал-демократи чинного канцлера Німеччини Олафа Шольца несподівано повернулися в групу лідерів, набравши за тиждень 1%. Наразі рейтинг соціал-демократів складає 16%.

Зазначається, що підтримка виборцями ультраправої партії "Альтернатива для Німеччини" знизилася через ймовірні зв'язки її депутатів із проросійською мережею впливу, яку нещодавно викрили в Європі.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що президент України Володимир Зеленський розповів, що на початку вторгнення РФ в українських спецслужбах та інших державних органах було буде багато зрадників, які працювали на ворога, однак зараз їх набагато менше. За словами українського президента, війна у значній мірі допомогла виявити посадовців, які працювали на Росію.

Крім того, портал "Коментарі" розповідав, що через неспроможність підтримати Україну на тлі наступу РФ США стрімко втрачають довіру стратегічних партнерів у Європі та Азії. Відповідні висновки робить військово-аналітичний портал Defense Express, аналізуючи нещодавні заяви світових лідерів. Видання пише, що "ненаданням допомоги Україні США знищують своє положення гаранта безпеки", що з кожним днем "стає не просто очевидним, а максимально публічним на рівні найвищих державних інстанцій". 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://www.bild.de/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини