Головна Новини Світ Німеччина Путін та Лукашенко готують "воїнів Аллаха" для підривної діяльності в Німеччині: що запланували
commentss НОВИНИ Всі новини

Путін та Лукашенко готують "воїнів Аллаха" для підривної діяльності в Німеччині: що запланували

Росія відправляє радикальних мусульман через Білорусь до Німеччини, які можуть взяти участь у диверсіях.

12 червня 2024, 15:35
Поділіться публікацією:
Автор:
avatar

Slava Kot

Спонсоровані Кремлем та використовуючи перехід через Білорусь "воїни Аллаха" планують приїхати до Німеччини під час проведення Євро-2024 та зірвати спортивний захід. Про це заявила організація колишніх білоруських офіцерів BYPOL, які приєдналися до опозиції та виступає проти Лукашенка.

Путін та Лукашенко готують "воїнів Аллаха" для підривної діяльності в Німеччині: що запланували

Росія може відправляти в Німеччину радикальних мусульман. Фото з відкритих джерел

За інформацією BYPOL, 20-25 бойовиків з Росії нелегально перетнуть польсько-білоруський кордон та потраплять до Німеччини для здійснення "підривних акцій" під час проведення Чемпіонату Європи з футболу. На цих бойовиків чекають радикальні мусульманські осередки в кількох німецьких містах, зокрема Вупперталь, Дортмунд та Мінден.

"Чоловіки, переважно 25-28 років, пройшли Сирію, що зарекомендувало їх справжніми "воїнами Аллаха" (чеченці, таджики, марокканці, сирійці афганського походження), відмінна риса — володіють російською мовою і мають контакти з "російськими німцями" в Німеччині", — повідомили у BYPOL.

За словами колишніх білоруських офіцерів, нещодавнє вбивство німецького поліцейського у Мангеймі вихідцем з Афганістану пов’язане з "білоруським маршрутом" через Польщу та стало початком активізації боротьби з "невірними".

Крім чоловіків-мусульман, у цій діяльності також можуть допомагати жінки слов’янської зовнішності.

"У складі кількох груп, можлива присутність дівчат слов'янської зовнішності, які прийняли іслам і підтримували радикальні ідеї створення Арабського Халіфату в Німеччині, які пройшли хорошу диверсійну підготовку в Туреччині та Сирії", — додали в  BYPOL.

Чемпіонат Європи з футболу в Німеччині стартує 14 червня, матчем Німеччина — Шотландія в Мюнхені. Фінал відбудеться 14 липня в Берліні. Україна також бере участь у змаганні. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Польща оголосила про створення буферної зони на кордонні з Білоруссю, щоб зупинити потік нелегальних мігрантів.

Також "Коментарі" писали про шанси футбольних збірних на перемогу на Євро-2024.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини