Головна Новини Світ Німеччина Путін відповів на заяву Меркель про те, що "Мінські угоди" допомогли Україні (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Путін відповів на заяву Меркель про те, що "Мінські угоди" допомогли Україні (ВІДЕО)

Путін сказав, що розчарований останньою заявою Меркель

9 грудня 2022, 17:05 comments1090
Поділіться публікацією:

Путін відреагував на слова колишньої канцлерки Німеччини Ангели Меркель про те, що Мінські угоди були спробою виграти Україні час. Він заявив, що його "довіра майже на нулі". Про це він сказав під час пресконференції у п'ятницю, 9 грудня, у Киргизстані, пишуть російські ЗМІ.

Путін відповів на заяву Меркель про те, що "Мінські угоди" допомогли Україні (ВІДЕО)

Володимир Путін (фото з відкритих джерел)

Очільник Кремля ображено відреагував на слова Ангели Меркель, та поскаржився, що він розчарований.

"Для мене це було несподіваним, це розчаровує — і так довіра майже на нулі, але після таких заяв, як зробила Меркель, незрозуміло, як домовлятися, з ким і які гарантії — хоча зрештою домовлятися доведеться",- сказав ображений Путін.

Відомо, що нещодавно ексканцлерка Німеччини Ангели Меркель сказала, що "Мінські угоди" допомогли Україні підготуватися, аби встояти перед Росією.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Меркель відповіла, чи може вона допомогти закінчити війну в Україні. Ангела Меркель переконана, що війна Росії проти України закінчиться за столом переговорів. Відповідну заву колишня канцлерка Німеччини зробила в інтерв'ю Zeit.За словами Ангели Меркель, вона не може передбачити, яким буде результат війни. Але Меркель не виключає, що може долучитися до врегулювання цього питання. Проте, колишня канцлерка Німеччини не відповіла, коли та за яких умов можуть розпочатися такі переговори.

Також "Коментарі" повідомляли про те, що Данілов відповів на заяву Меркель про переговори з РосієюСекретар РНБО Олексій Данілов відповів на заяву колишньої канцлерки Німеччини Ангели Меркель про переговори. Посадовець завив, що для переговорів з Російською Федерацією Україні не потрібен стіл, адже капітуляцію Росії можна прийняти і стоячи.У відповідь на це секретар РНБО Данілов нагадав про "Мінські угоди", які не привели до миру, а до повномасштабного вторгнення Росії.
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/rian_ru/188207
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини