Головна Новини Світ Німеччина У Німеччині висловилися щодо операції ЗСУ на території РФ
commentss НОВИНИ Всі новини

У Німеччині висловилися щодо операції ЗСУ на території РФ

Як приклад такої операції глава Міноборони Німеччини Борис Пісторіус назвав блокування шляхів постачання

21 квітня 2023, 11:50 comments2092
Поділіться публікацією:

Міністр оборони Німеччини Борис Пісторіус вважає "цілком нормальними" певні операції ЗСУ на території Росії. Вони можуть бути потрібні для захисту від агресії. А як приклад чиновник навів блокування шляхів постачання. Як повідомляє портал "Коментарі", такою думкою Пісторіус поділився в ефірі на телеканалі ZDF. На думку глави Міноборони Німеччини, "цілком нормально", що в такій війні "атакований також переміщається на ворожу територію, наприклад, для блокування шляхів постачання".

У Німеччині висловилися щодо операції ЗСУ на території РФ

Міністр оборони Німеччини Борис Пісторіус. Фото: з відкритих джерел

"Доки не будуть атаковані міста, цивільні особи, цивільні райони, вам доведеться з цим змиритися. Не із задоволенням, але це частина цього (Ред. – українських операцій), наприклад, щоб перекрити шляхи постачання", — зазначив Пісторіус. .

Окремо Міністр оборони Німеччини висловився про забезпечення армії окупантів. Офіційний Берлін поінформований, що Росія відправляє на фронт розконсервовану техніку старих зразків, яка іноді перебуває у "плачевному стані". Сюди належать і давні танки 50-х, 60-х років минулого століття.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Столтенберг розповів, яке рішення ухвалили країни НАТО щодо членства України в альянсі.

Також видання "Коментарі" повідомляло – контрнаступальна операція ЗСУ вже йде, запевняє заступник міністра оборони України Ганна Маляр. Вона також наголосила, що наступальних планів у українського командування є кілька, і вони залежать передусім як від інформації про стан російських окупаційних військ, так і від здібностей, можливостей наших Сил оборони. Як розцінюєте подібні заяви та весь медійний шум щодо наступальних дій ЗСУ? Видання "Коментарі" із цим питанням звернулося до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Николай

21 квітня 2023, 11:05

Слава Украине !!! Попытка установить правила , это ... Война правил не имеет ...


Новини