Головна Новини Світ Німеччина Що станеться, якщо заморозити війну. У Німеччині дали чітку відповідь
commentss НОВИНИ Всі новини

Що станеться, якщо заморозити війну. У Німеччині дали чітку відповідь

Заморожування війни в Україні тільки допоможе країні-агресору Росії, про це заявив депутат бундестагу, лідер Партії зелених Омід Нуріпур, пише NTV. За його словами, українці не заслуговують на таке рішення

21 березня 2024, 14:41
Поділіться публікацією:

Як відзначив Омід Нуріпур, українці не заслуговують на те, щоб партнери сидячи за столом розмірковували про те, що їм вже не хочеться вести цю війну.

Що станеться, якщо заморозити війну. У Німеччині дали чітку відповідь

Омід Нуріпур

При цьому депутат підкреслив, що треба розуміти правду, що заморожування війни жодним чином не допоможе Україні, а навпаки, стане дієвою допомогою країні-агресору Росії.

За його словами, якщо Україна не зможе повернути свої тимчасово окуповані території, то це стане шаблоном для наступної війни. При цьому депутат додав, що Україна повинна повернути свій суверенітет та цілісність. Втім, він підкреслив, що Україна не є колонією Німеччини та повинна сама визначитися з тим, як їй діяти далі.

Нагадаємо, лідер парламентської фракції Соціал-демократичної партії Німеччини Рольф Мютценіх заявив про те, що війну в Україні необхідно заморозити. Навіть після шквалу критики, він відмовився відмовлятися від своєї позиції. Більше того, політик заявив, що вікно можливостей для припинення бойових дій в Україні може відкритися будь-якої миті.

Разом з тим, ймовірно, ідею заморожування війни також розглядають в Сполучених Штатах. Зокрема, радник президента США із питань національної безпеки Джейк Салліван говорячи про перемогу України у війні з Росією не назвав поновлення територіальної цілісності країни та повернення окупованих територій. Саме тому, деякі аналітики припустили, що таким чином Салліван послав сигнал російському диктатору Володимир Путіну про те, що можна запускати процес мирних переговорів, який начебто потрібен Білому дому напередодні президентських виборів у Сполучених Штатах.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Борис Велев

21 березня 2024, 17:13

Похоже, не все политики в мире понимают реальности, происходящие у нас в Украине,после вторжения России. На фоне необъективного видения и способности действовать быстро и эффективно, рождаются очень много ненужных встреч и самитов, а вот результат мизерный.


Новини