Головна Новини Світ Німеччина Шольц натякнув Сі Цзіньпіну, що війна Росії проти України створює багато проблем
commentss НОВИНИ Всі новини

Шольц натякнув Сі Цзіньпіну, що війна Росії проти України створює багато проблем

Тема війни в Україні стала однією з ключових під час зустрічі Шольца із Сі Цзіньпіном

4 листопада 2022, 11:52
Поділіться публікацією:

Канцлер Німеччини Олаф Шольц сказав лідеру Китаю Сі Цзіньпіну, що війна Росії проти України "створює багато проблем для світового порядку". Про це повідомляє видання "Коментарі", з посиланням на заяву Шольца, якого цитує німецьке видання "Spiegel".

Шольц натякнув Сі Цзіньпіну, що війна Росії проти України створює багато проблем

Шольц та Сі Цзіньпін. Фото: з відкритих джерел

Під час зустрічі з китайським лідером Олаф Шольц порушив тему війни в Україні, назвавши її ключовим питанням, яке давно настав час вирішувати.

"Ми зібралися разом у момент, відзначений великою напругою. Зокрема, я хочу виділити війну Росії проти України, яка створює багато проблем для нашого світового порядку, що базується на правилах", — заявив Шольц.

Варто зазначити, ще до візиту до КНР канцлер ФРН заявив, що під час його візиту одним із ключових питань, які він хотів би обговорити з главою Китаю, стане війна Росії в Україні.

Читайте також на порталі "Коментарі" — президент Туреччини Ердоган заявив, що канцлер Німеччини Олаф Шольц змінив свою позицію щодо Росії та змінив своє ставлення до президента РФ Путіна. Нібито такого висновку Ердоган дійшов після телефонної розмови з німецьким лідером. У Шольца оперативно відреагували, заявивши, що заява Ердогана далека від реальності. Офіційний Берлін не змінив своєї позиції — Росія має припинити війну і вивести свої війська з України.                                                     

Також видання "Коментарі" повідомляло – війна в Україні спалахує з новою силою: де на фронті найбільш "спекотно" – що відбувається в районі Херсона. Експерти розібралися у ситуації під час ексклюзивного інтерв'ю нашому виданню.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини