Головна Новини Світ Німеччина Шольц назвав свою версію того, чому Путін не поїхав на саміт G20
commentss НОВИНИ Всі новини

Шольц назвав свою версію того, чому Путін не поїхав на саміт G20

Путін не поїде на саміт G20, бо боїться зіткнутися з масовою критикою на свою адресу

13 листопада 2022, 20:16 comments2632
Поділіться публікацією:

Очільник Кремля Володимир Путін не поїхав на саміт G20, бо боїться зіткнутися з масовою критикою на свою адресу. Таку заяву зробив канцлер Німеччини Олаф Шольц, пише Bild.

Шольц назвав свою версію того, чому Путін не поїхав на саміт G20

Олаф Шольц (фото з відкритих джерел)

"Було б добре, якби президент Путін поїхав на саміт G20. Але тоді йому довелося б зіткнутися з усіма питаннями та усією критикою, яка була сформульована багатьма країнами світу. Напевно, тому його тут немає", — сказав Олаф Шольц.

Відомо, що 15 листопада на Балі розпочинає свою роботу саміт країн G20, який буде тривати два дні. Кілька днів тому Путін скасував свою участь у ньому. Стало відомо, що наразі РФ представляє міністр закордонних справ Сергій Лавров.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що Шольц розповів яких слів було достатньо для його візиту у Китай. Канцлер Німеччини Олаф Шольц отримав значну порцію критики через свій візит до Китаю на початку листопада. Попри це, німецький політик озвучив, чому його візит був вартий відвідин Китаю. Це вперше від початку пандемії до Китаю прибув лідер G7. Канцлер Німеччини через день після повернення повідомив результати свого візиту до Китаю. За словами Шольца, головне, що влада Китаю озвучила тезу про невикористання ядерної зброї у війні України проти Росії. Канцлер Німеччини вважає, що таких слів вже достатньо було для його візиту до Сі Цзіньпіна. Шольца критикували міжнародні та німецькі політики, адже китайські технології та гроші проникли в багато сфер Німеччини. Однак Олаф Шольц повідомив, що вони діють за чіткими правилами торгівлі. Німецький політик стверджує, що дав зрозуміти Китаю, що готовий до співпраці, але якщо виникнуть труднощі, то його країна впорається з ситуацією.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

13 листопада 2022, 21:40

Два Карлуши - боягуза.


Новини