Головна Новини Світ Німеччина Шольц розповів яких слів було достатньо для його візиту у Китай
commentss НОВИНИ Всі новини

Шольц розповів яких слів було достатньо для його візиту у Китай

Китай визнав, що Росія не має застосовувати ядерну зброю

5 листопада 2022, 21:51
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Канцлер Німеччини Олаф Шольц отримав значну порцію критики через свій візит до Китаю на початку листопада. Попри це німецький політик озвучив, чому його візит був вартий відвідин Китаю. Про слова Шольца пише інформаційне видання Reuters.

Шольц розповів яких слів було достатньо для його візиту у Китай

Шольц та Сі Цзіньпін. Фото: з відкритих джерел

Це вперше від початку пандемії до Китаю прибув лідер G7. Канцлер Німеччини через день після повернення повідомив результати свого візиту до Китаю.

За словами Шольца, головне, що влада Китаю озвучила тезу про невикористання ядерної зброї у війні України проти Росії. Канцлер Німеччини вважає, що таких слів вже достатньо було для його візиту до Сі Цзіньпіна.

Шольца критикували міжнародні та німецькі політики, адже китайські технології та гроші проникли в багато сфер Німеччини. Однак Олаф Шольц повідомив, що вони діють за чіткими правилами торгівлі.

"У нас є чіткий план, і ми його дотримуємося", — сказав Шольц під час виступу на зібранні його партії.

Німецький політик стверджує, що дав зрозуміти Китаю, що готовий до співпраці, але якщо виникнуть труднощі, то його країна впорається з ситуацією.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Німеччина погрожує Швейцарії, адже влада останніх блокує постачання військової зброї до України. Це вже не вперше, коли нейтральна Швейцарія накладає вето на постачання свого озброєння з інших країн для України.

Також "Коментарі" писали про переговори канцлера Німеччини Олафа Шольца та лідера Китаю Сі Цзіньпіна. Експерти стверджують, що Китай проти використання ядерної бомби, але реально вплинути на війну чи Російську Федерацію не може.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини