Головна Новини Світ Німеччина Шольц несподівано заступився за російську культуру та артистів
commentss НОВИНИ Всі новини

Шольц несподівано заступився за російську культуру та артистів

Шольц вважає, що російські артисти, які не підтримують Кремль, не повинні бути під забороною

25 серпня 2023, 16:25
Поділіться публікацією:

Німецький канцлер зробив несподівану заяву про культуру Росії. На його думку, вона є частиною спільної історії Європи. Відповідну заяву Олаф Шольц під час публічного діалогу у Мюнхені, повідомляє Handelsblatt.   

Шольц несподівано заступився за російську культуру та артистів

Олаф Шольц (фото з відкритих джерел)

Шольц пояснив, що артисти, які підтримують агресію Кремля, ймовірно не отримають запрошення виступити в Німеччині. Але, як каже Шольц, серед росіян є багато тих, хто не згоден з діями президента Росії Володимира Путіна.

"Російська культура є частиною нашої спільної європейської історії. І це не повинно бути просто заборонено", — заявив Олаф Шольц.

Відомо, що у червні цього року німецький канцлер Олаф Шольц представив Стратегію національної безпеки країни, що була все-таки ухвалена після довгих дискусій у середині країни. У цьому документі Росію визнали найбільшою загрозою для світу.  

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що у Німеччині закликають посилити підтримку УкраїниВійськову підтримку України слід посилити після ймовірної смерті ватажка ПВК "Вагнера" Євгена Пригожина. Про це  заявив голова Європейського комітету Бундестагу та політик німецьких "Зелених" Антон Хофрайтер.

Антон Хофрайтер висловив думку, що ймовірне вбивство Пригожина говорить про те, що Росія під керівництвом диктатора Володимира Путіна "дедалі більше перетворюється на мафіозну державу".

На його думку, Німеччині слід кардинально змінити позицію щодо війни в Україні та передати Києву "все, що ми можемо поставити". Першим кроком має стати передача ракет Taurus. Хофрайтер також додав, що хотів бачити чіткішу підтримку України. Він вважає, що Німеччина вдається до "надто довгих дебатів".
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини