Головна Новини Світ Німеччина У Німеччині закликають посилити підтримку України: як це пов'язано із загибеллю Пригожина
commentss НОВИНИ Всі новини

У Німеччині закликають посилити підтримку України: як це пов'язано із загибеллю Пригожина

Путін розуміє лише мову сили, вважає голова Європейського комітету Бундестагу та політик німецьких "Зелених" Антон Хофрайтер

25 серпня 2023, 12:28 comments2951
Поділіться публікацією:

Військову підтримку України слід посилити після ймовірної смерті ватажка ПВК "Вагнера" Євгена Пригожина. Про це повідомляє портал "Коментарі", із посиланням на заяву голови Європейського комітету Бундестагу та політика німецьких "Зелених" Антона Хофрайтера, якого цитують Welt та NTV.

У Німеччині закликають посилити підтримку України: як це пов'язано із загибеллю Пригожина

Німеччина. Фото: з відкритих джерел

Антон Хофрайтер висловив думку, що ймовірне вбивство Пригожина говорить про те, що Росія під керівництвом диктатора Володимира Путіна "дедалі більше перетворюється на мафіозну державу".

"Путін розуміє лише мову сили і тому ми маємо надавати Україні ще більшу всебічну підтримку", — заявив Хофрайтер.

На його думку, Німеччині слід кардинально змінити позицію щодо війни в Україні та передати Києву "все, що ми можемо поставити". Першим кроком має стати передача ракет Taurus.

Хофрайтер також додав, що хотів бачити чіткішу підтримку України. Він вважає, що Німеччина вдається до "надто довгих дебатів".

"Я вважаю, що проблема в цьому питанні лежить не тільки, але переважно у СДПН (Ред. – Соціал-демократичної партії Німеччини), а також в офісі канцлера. Ви просто не можете цього заперечувати", — сказав він.

Читайте також на порталі "Коментарі" — триває друга доба після знищення над Тверською областю (РФ) літака з керівником ПВК "Вагнер" Євгеном Пригожиним та його соратником Дмитром Уткіним. Згідно з однією з версій – таким чином Путін, Шойгу та Герасимов помстилися Пригожину за своє приниження під час заколоту найманців 24 червня. Не виключено, що загибель Пригожина — інсценування. Основною версією катастрофи, схоже, стає вибуховий пристрій, можливо, розташований у шасі. Які висновки з того, що сталося, можна зробити на даний момент – і якими можуть бути наслідки для Росії, України, Білорусі, Африки, де так чи інакше наслідували вагнерівці? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини