Головна Новини Світ Німеччина Шольц передав Путіну нове послання
commentss НОВИНИ Всі новини

Шольц передав Путіну нове послання

Шольц вважає, що військова допомога Україні – послання Путіну, що не треба сподіватися на вибори у США

19 березня 2024, 15:00 comments3106
Поділіться публікацією:

Канцлер Німеччини Олаф Шольц заявив, що рішуча військова допомога Україні на сьогоднішній день є найважливішим посланням російському диктатору Володимиру Путіну. Як повідомляє портал "Коментарі", про це повідомляє "NTV", цитуючи заяву німецького канцлера.

Шольц передав Путіну нове послання

Олаф Шольц. Фото: з відкритих джерел

"Він (Путін – ред.) повинен знати, що його припущення про те, що ми не зможемо підтримувати Україну так довго, як це необхідно, є помилковими. Це означає, що він не повинен розраховувати на те, що в США буде обрано президента, який негайно поховає Україну разом із ним", — заявив Олаф Шольц.

Канцлер вважає, що Путін повинен усвідомити, що складається ситуація, за якої можливий "справедливий, а не світ, що диктується". Для цього, заявив Олаф Шольц, Володимир Путін має насамперед вивести свої війська.

Варто зазначити, Німеччина є одним із лідерів серед країн, які надають нашим військам допомогу. Зокрема, Берлін надав кілька видів артилерії, танки Leopard більш старої та нової модифікації, системи ППО IRIS-T та Patriot, боєприпаси, автомобілі, дрони та інші види озброєння.

Читайте також на порталі "Коментарі" — лідери Франції (президент Еммануель Макрон), Німеччини (канцлер Олаф Шольц) та Польщі (прем'єр Дональд Туск) провели у Берліні зустріч, за підсумками якої прийнято низку важливих рішень. У тому числі про те, що доходи від заморожених російських активів спрямують на закупівлю зброї для України, а також – що озброєння та боєприпаси для ЗСУ купуватимуть у всьому світі, виробництво військової техніки – розширять і таке інше. При цьому, передача Україні далекобійних німецьких ракет Taurus залишається для Шольца, схоже, "табу". Які висновки можна зробити за відомими підсумками зустрічі? Що могло залишитися за лаштунками? Портал "Коментарі" із цими питаннями звернувся до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини