Головна Новини Світ Німеччина Шольц після візиту президента Зеленського перейшов на українську
commentss НОВИНИ Всі новини

Шольц після візиту президента Зеленського перейшов на українську

Після зустрічі з президентом України німецький канцлер написав твіт українською мовою

14 травня 2023, 19:26
Поділіться публікацією:

14 травня Олаф Шольц зустрічався із президентом України Володимиром Зеленським під час його візиту до Берліна та опублікував допис у Twitter  українською мовою.

Шольц після візиту президента Зеленського перейшов на українську

Олаф Шольц (фото з відкритих джерел)

"Твій візит до Берліна є потужним сигналом, дорогий президент Зеленський", - написав він.

 Канцлер Німеччини заявив, що його країна надає Україні гуманітарну, політичну, фінансову підтримку і підтримку озброєнням і робитиме це, “доки це є необхідним”.

“Ми не послаблюємо нашу підтримку: Німеччина надає новий пакет військової допомоги загальною вартістю 2,7 млрд. євро, в тому числі — подальші бойові танки Leopard-1, БМП Marder та системи ППО Iris-T”,- написав Шольц.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що Шольц закликає реформувати ЄС. Канцлер Німеччини Олаф Шольц вважає, що настав час для змін у Європейському Союзі і закликав до реформ. Європейський Союз рідко коли був настільки об’єднаним, як після нападу Росії на Україну. Однак окремі країни, які є членами ЄС відмовляються голосувати за важливі для Європи рішення, або використовують голосування для тиску на інші країни, чи просто затягують рішення. Під час виступу в Європарламенті німецький політик Олаф Шольц закликав до реформ у голосуванні в Європейському Союзі. На його думку, у майбутньому більше рішень у ЄС повинні прийматися не одноголосно, а кваліфікованою більшістю. 

Для отримання кваліфікованої більшості пропозиція має бути схвалена принаймні 55% держав, які також представляють принаймні 65% населення ЄС. Прикладом негативності одностайного рішення є Угорщина, яка постійно блокувала, або затягувала рішення щодо допомоги ЄС для України.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини