Головна Новини Світ Німеччина Шольц розповів чи отримував погрози від Путіна
commentss НОВИНИ Всі новини

Шольц розповів чи отримував погрози від Путіна

Канцлер Німеччини Олаф Шольц відповів чи погрожував йому президент Росії Володимир Путін під час телефонних розмов.

5 лютого 2023, 11:40 comments1098
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Нещодавно британський політик Борис Джонсон розповів, що під час перебування на посту прем’єр-міністра Великобританії в одній з розмов з президентом Росії, той йому пригрозив. Тепер канцлер Німеччини відповів чи погрожував йому Путін. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інтерв’ю німецького лідера для видання Bild.

Шольц розповів чи отримував погрози від Путіна

Шольц відповів чи погрожував йому Путін. Фото з відкритих джерел

Як запевняє Олаф Шольц під час телефонних розмов з російським диктатором він чітко бачить, що між союзниками України та Путіним існує різний погляд на війну. Журналісти видання Bild запитали у німецького лідера, чи погрожував Володимир Путін йому, або його країні, як це було з  Борисом Джонсоном.

"Ні, Путін не погрожував ні мені, ні Німеччині. У наших телефонних розмовах чітко прояснюються наші дуже різні точки зору на війну в Україні", — відповів Шольц та додав "я чітко даю Путіну зрозуміти, що Росія несе повну відповідальність за війну".

Шольц запевняє, що його країна не може прийняти дії Росії, які порушують європейський мирний порядок, тому союзники України допомагають "фінансово, гуманітарно, а також зброєю".

Також Шольц журналісти Bild запитали у Шольца про танки і чи є на Заході згода, щоб танки застосовувались лише на території України.

"Щодо цього є консенсус", — коротко сказав Шольц.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв чи збирався президент Росії Володимир Путін вбити президента України Володимира Зеленського.

Також "Коментарі" писали про німецького футболіста, який виявився подвійним агентом та працював на Путіна і передавав Росії секретні матеріали.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

bess

5 лютого 2023, 14:08

Розпродаж! Норвежська Термобілизна для українських холодів (лише 690 грн.)------> https://e.vg/ntech


Новини