Головна Новини Світ Німеччина Шольц розповів, чим закінчиться російсько-українська війна
commentss НОВИНИ Всі новини

Шольц розповів, чим закінчиться російсько-українська війна

Шольц також вважає, що і Німеччина, і Європа загалом мають виграти при цьому свої "битви" у розв'язаній президентом РФ Володимиром Путіним війні

24 вересня 2022, 16:00 comments3781
Поділіться публікацією:

Канцлер Німеччини Олаф Шольц заявив, що Російська Федерація не виграє війни проти України. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на "Bundeskanzler".

Шольц розповів, чим закінчиться російсько-українська війна

Олаф Шольц. Фото: з відкритих джерел

Глава німецького уряду заявив, що сьогодні весь світ спостерігає за страшними картинами війни, яку Росія розпочала проти України. у відкритому доступі дуже багато інформації про жахливі руйнування, про багато смертей.

"Але ми також знаємо, що Росія не виграє цієї війни", – ствердно заявив канцлер.

Також Олаф Шольц висловився про те, що як Німеччина, так і інші країни Європейського Союзу мають перемогти у "своїх" битвах із президентом Росії Путіним.

"Окрім безпосереднього фронту, є багато інших полів битв, зокрема голод, який становить велику небезпеку для багатьох країн Африки, для людей Південної Америки, Азії. І тому було зроблено все, щоб зерно можна було вивозити з України, щоб не було голоду" , — Підсумував Шольц.

Варто зазначити, що у подібному ключі раніше висловився президент Франції Макрон, який назвав єдиний варіант, як може закінчитись війна в Україні.

Читайте також на порталі "Коментарі" — за відміну права "вето" в системі Ради безпеки ООН виступив міністр закордонних справ Туреччини Мевлют Чавушоглу. З аналогічними закликами вже виступали інші країни. А Україна наполегливо домагається вигнання Росії із Ради безпеки ООН. Яка ймовірність, що на статут ООН чекає переформатування? Чи може щось подібне відбутися в ЄС, де дії тієї ж Угорщини доводять, що принцип одностайності давно настав час змінити на голосування простою більшістю? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини