Головна Новини Світ Німеччина Шольц відмовився розмовляти з Путіним: яка причина
commentss НОВИНИ Всі новини

Шольц відмовився розмовляти з Путіним: яка причина

Канцлер відмовився розмовляти з Путіним до виведення військ з України

13 квітня 2024, 19:24 comments1003
Поділіться публікацією:

Канцлер Німеччини Олаф Шольц не бачить сенсу у відновленні діалогу з російським диктатором Володимиром Путіним, поки триває війна в Україні, а російські війська перебувають на українській території.

Шольц відмовився розмовляти з Путіним: яка причина

Шольц не бачить сенсу говорити з Путіним. Фото з відкритих джерел

Шольц заявив, що контакт з Кремлем стане можливий, коли "Росія зрозуміє, що миру під диктовку не буде, а Путін усвідомить, що йому потрібно припинити свою кампанію та вивести війська з України".

Шольц нагадав, що востаннє спілкувався по телефону з Путіним у грудні 2022 року. На думку німецького канцлера, розмови мають сенс, коли вони справді можуть вплинути на ситуацію, однак наразі все вказує на небажання Кремля припиняти війну, а тому Німеччині "доведеться ще довго постачати зброю та боєприпаси в Україну".

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що президент України Володимир Зеленський розповів, що на початку вторгнення РФ в українських спецслужбах та інших державних органах було буде багато зрадників, які працювали на ворога, однак зараз їх набагато менше. За словами українського президента, війна у значній мірі допомогла виявити посадовців, які працювали на Росію.

Крім того, портал "Коментарі" розповідав, що через неспроможність підтримати Україну на тлі наступу РФ США стрімко втрачають довіру стратегічних партнерів у Європі та Азії. Відповідні висновки робить військово-аналітичний портал Defense Express, аналізуючи нещодавні заяви світових лідерів. Видання пише, що "ненаданням допомоги Україні США знищують своє положення гаранта безпеки", що з кожним днем "стає не просто очевидним, а максимально публічним на рівні найвищих державних інстанцій". 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини